Sezono uždarymo dziudo turnyras sporto klube “Audra”

Sezono uždarymo dziudo turnyras sporto klube “Audra”

Gegužės 25 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko sezono uždarymo dziudo turnyras, kuriame dalyvavo sporto klubo „Audra“, Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro sportininkai bei svečiai iš Marijampolės.

Turnyro atidarymo metu sportininkams sėkmės ir gražių kovų linkėjo klubo prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė, o tuo tarpu klubo, JKSC trenerė-mokytoja Neringa Žebrauskienė trumpai apžvelgė praėjusius mokslo metus, pasidžiaugė puikiais sportininkų pasiekimais. Taip pat sportininkams, kurie laikėsi gegužės mėn. diržus, buvo įteikti ir pažymėjimai pažymintys, kad sportininkai išlaikė dziudo technikos egzaminą ir jiems suteikti atitinkamo laipsnio diržai (geltoni, orandžiniai ir žalias). Plojimais ir ovacijomis palydėtas Mantas Stanaitis, kuris bene 14 metų su trumpomis pertraukomis puikiai atstovavo Šakių JKSC ir sporto klubą „Audra“ įvairiose varžybose, turnyruose. Jam taip pat įteiktas JKSC baigimo pažymėjimas.

Visi sportininkai pasirodė puikiai. Pirmąsias vietas skirtingose amžiaus grupėse ir kategorijose iškovojo: Juozas Bastys, Tajus Kazlauskas, Kajus Bogovičius, Danielius Žilionis, Danielius Murauskas, Augustas Stonkus, Deimantas Lažauninkas, Adolfas Preisas, Gintarė Ambrazevičiūtė, Karolina Saukaitytė, Estela Stankaitytė. Antrosios vietos atiteko: Ignui Žekoniui, Adui Kazlauskui, Rokui Kažėmekaičiui, Adomui Ūsui, Robertui Dockaičiui, Vakariui Rudokui, Mykolui Prapuoleniui. Bronzos medaliu pasipuošė Elijus Venckūnas.

Sporto klubas „Audra“ dėkoja už pagalbą teisėjaujant Mantui Stanaičiui, Mariui Juočiūnui ir Matui Kavaliauskui, taip pat už draugišką bendradarbiavimą – VšĮ Šakių greitosios med. pagalbos stoties komandai ir Marijampolės sporto centro „Sūduva“ trenerei Irmai Gasperavičienei.

Sportininkus turnyrui paruošė Šakių JKSC ir sporto klubo „Audra“ mokytoja-trenerė Neringa Žebrauskienė.

Šiuo turnyru užbaigėme šio pusmečio neformaliojo vaikų švietimo vykdytas programas. Tikimės, kad nuo rudens vėl visus vaikus galėsime pakviesti registruotis į vyksiančius sportinius užsiėmimus pagal neformaliojo vaikų švietimo programą.

Close Menu