Baltijos šalių atviras grappling imtynių čempionatas Jonavoje

Baltijos šalių atviras grappling imtynių čempionatas Jonavoje

Balandžio 20 d. Jonavoje vyko Baltijos šalių atviras Grappling Gi/NoGi čempionatas, kuriame savo jėgas išbandė ir Šakių sporto klubo “Audra” 11-os sportininkų komanda. Šiame čempionate dalyvavo sportininkai ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos, Ukrainos, Kirgizijos, Brazilijos, Jungtinių Amerikos Valstijų klubų. Viso per 200 sportininkų.
 
Šauniai pasirodžiusi klubo komanda užėmė šias prizines vietas skirtingose amžiaus ir svorio kategorijose. Disciplinoje Gi (su kimono)  pirmųjų vietų  nugalėtojais tapo Mantas Užupis ir Danielius Onusaitis. Antrąsias vietas  iškovojo Paulina Smirnovaitė, Joris Grybas, Nojus Leveckis, Evaldas Patašius, Mantas Gudiškis ir Romas Teresevičius. Trečiosios vietos  atiteko Emiliui Šimoliūnui ir Sauliui Švilpai. Disciplinoje NoGi (be kimono) pirmąsias vietas  iškovojo Paulina Smirnovaitė ir Emilis Šimoliūnas. Sidabro medaliai atiteko Danieliui Onusaičiui ir Evaldui Patašiui.
Šiek tiek sėkmės šįkart pritrūko Joriui Lebedžinskui, kuriam šios varžybos buvo pirmosios. Jorio kovos išties buvo atkaklios ir reikalaujančios susikaupimo.
 
Sportininkus varžyboms paruošė klubo treneriai: Tautvydas Antanaitis ir Kęstutis Smirnovas.
 
Jau nuo kitos savaitės sportininkai pradės ruoštis gegužės 18 d. vyksiančiam Europos atviram IGF Grappling imtynių čempionatui Šiauliuose.
Close Menu