Metai užbaigti Kalėdiniu BJJ džiudžitsu čempionatu

Metai užbaigti Kalėdiniu BJJ džiudžitsu čempionatu

Gruodžio 16 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko Kalėdinis BJJ jiu-jitsu čempionatas, kurio tikslas buvo populiarinti Braziliškojo jiu jitsu imtynių sporto šaką vaikų tarpe, kelti sportuojančių meistriškumą bei palaikyti draugiškus santykius su kitais sporto klubais. Tai buvo paskutinės šiais metais organizuotos sporto klubo „Audra“ vaikų varžybos. Šiame čempionate iš viso sudalyvavo beveik 60 sportininkų iš Šakių, Vilkaviškio ir Vilniaus sporto klubų.

Kai kuriems klubo sportininkams tai buvo pirmosios varžybos, tad reikėjo ir padrąsinimų, ir draugų bei artimųjų palaikymo. Iš 17 skirtingų svorio kategorijų pirmųjų vietų prizininkais tapo: Gabrielė Pečiulytė, Paulina Smirnovaitė, Matas Kurielaitis, Nedas Šilkauskas, Airimas Ambruževičius, Mantas Užupis, Aistis Kleiza, Justas Pavydis, Mantas Jasevičius, Dovydas Buikus. Antrąsias vietas iškovojo: Goda Bybartaitė, Dija Urbutytė, Andrėja Petrukonytė, Matas Mockaitis, Nojus Leveckis, Danielius Onusaitis, Laimutis Stonkus, Evaldas Patašius ir Mantas Bagdonas. Trečiosios vietos atiteko Dominic Renin, Viliui Zaicui, Danieliui Vaišnorai, Jokūbui Smirnovaui, Tomui Sadlauskui, Emiliui Šimoliūnui, Kristupui Krivinskui, Domui Bertašiui ir Vytautui Jankevičiui.

Visi čempionato dalyviai buvo apdovanoti medaliais ir saldžiomis kalėdinėmis dovanėlėmis. Vienuolikai sportininkų buvo įteikti išlaikytų diržų Budo pasai ir pažymėjimai. Tuo tarpu sporto klubas „Audra“ šį pusmetį sportininkams taikė skatinimo programą, kurios dalyviais galėjo tapti visi dziudo/grappling imtynes lankantys sportininkai. Visiems jiems tereikėjo būti aktyviais įvairių varžybų, treniruočių dalyviais ir 10 aktyviausių sportininkų metų pabaigoje buvo apdovanoti puikiais prizais (kimono ir džemperiais).

Sportininkus varžyboms paruošė klubo treneriai: Tautvydas Antanaitis ir Kęstutis Smirnovas.

Dėkojame Šakių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistei Jurgitai Kairytei-Daniūnienei už pirmosios pagalbos suteikimą čempionato metu. Visiems sportininkų tėveliams ir artimiesiems už nuolatinį savo vaikų palaikymą.

Gruodžio 20 d. į kalėdinį renginį pakvietėme ir pačių mažiausiųjų kovotojų tėvelius. Jo metu tėveliai galėjo stebėjo mažųjų treniruotę, pasidžiaugė jų daroma pažanga.

Visus norinčius susipažinti ir išmokti kovos menų kviečiame prisijungti į sporto klube „Audra“ organizuojamas treniruotes. Daugiau informacijos www.klubasaudra.lt, tel. nr. 8 600 19500, adresas Kęstučio g. 9, Šakiai.

Close Menu