Šakių vardas nuskambėjo Brazilijos Jiu-Jitsu Gi čempionate Jelgavoje

Šakių vardas nuskambėjo Brazilijos Jiu-Jitsu Gi čempionate Jelgavoje

Lapkričio 25 d. Jelgavoje (Latvijoje) vyko Brazilijos Jiu-Jitsu Gi čempionatas „Jelgava open 2023“, kuriame pirmą kartą savo jėgas išbandė ir Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkai. Varžybos vyko pagal IBJJF tarptautines kovos taisykles, su kimono.

Atiduodami visas savo jėgas sportininkai nenusileido savo priešininkams ir čempionate pasirodė išties puikiai. Pirmąsias vietas iškovojo ir aukso medaliais pasipuošė šie klubo sportininkai: Jokūbas Smirnovas, Mantas Užupis, Joris Grybas ir Emilis Šimoliūnas. Sidabro medalį iškovojo Evaldas Patašius ir trečioji vieta atiteko Paulinai Smirnovaitei. Visai nedaug iki pergalės pritrūko Dovydui Buikui ir Airimui Ambruževičiui. Visi prizininkai buvo apdovanoti medaliais.

Sporto klubo „Audra“ sportininkai iš 24 čempionate dalyvavusių sporto klubų (8 skirtingų šalių ir 228 dalyvių) bendroje įskaitoje užėmė 5 vietą.

Šiam čempionatui sportininkus paruošė treneriai – Kęstutis Smirnovas ir Tautvydas Antanaitis.

Gruodžio 2 d. sportininkų lauks paskutinės išvažiuojamosios varžybos šiais metais – Lietuvos atviras grappling Gi ir NoGi čempionatas Marijampolėje.

 

Close Menu