Brolis su sese pergales skynė Latvijoje

Brolis su sese pergales skynė Latvijoje

Rugsėjo 9 d. Latvijoje vyko atvirasis Jiu-jitsu čempionatas ,,AJP TOUR LATVIA NATIONAL JIU-JITSU CHAMPIONSHIP 2023- GI- NO-GI“, kuriame dalyvavo sportininkai iš 24 pasaulio šalių, viso 36 komandos, per 400 sportininkų.
 
Šakių sporto klubą „Audra“ atstovavo du sportininkai: Jokūbas ir Paulina Smirnovai. Sportininkai pirmą kartą dalyvavo kaimynų latvių organizuotame čempionate ir pademonstravo išties puikius rezultatus. Jokūbas disciplinoje Gi (su kimono) po įnirtingų kovų iškovojo antrąją vietą Paulina stebino savo vikrumu ir disciplinose Gi (su kimono) bei No-Gi (be kimono) iškovojo pirmąsias vietas  Abu sportininkai buvo apdovanoti atitinkamo laipsnio medaliais.
 
Sportininkus varžyboms paruošė treneriai: Kęstutis Smirnovas ir Tautvydas Antanaitis.
 
Norinčius susipažinti su kovos menais (dziudo/grappling/jiu-jitsu, kikboksu) ar fiziškai aktyviai praleisti savo laisvalaikį (treniruoklių salė, sveikatingumo mankštos), kviečiame jungtis į Šakių sporto klube „Audra“ organizuojamus užsiėmimus. Čia sau patinkančią veiklą ras tiek pats jauniausias, tiek jau garbaus amžiaus sulaukęs Šakių rajono gyventojas.
 
Daugiau informacijos apie klube vykdomas veiklas galima rasti www.klubasaudra.lt arba pasiteiravus tel. nr. 8 600 19500
Close Menu