Vaikų vasaros sporto stovykla „Audringieji“ Palangoje

Vaikų vasaros sporto stovykla „Audringieji“ Palangoje

Rugpjūčio 20-24 dienomis Palangoje vyko sporto klubo „Audra“ organizuojama vaikų vasaros sporto stovykla „Audringieji“. Į šią sporto stovyklą išvyko 10 klubo sportininkų ne tik ilsėtis, bet ir labai aktyviai pasportuoti.

Kai kas su nerimu, kai kas su dideliu nekantrumu laukė išvykimo momento. Vieniems tai buvo apskritai pirmoji stovykla jų gyvenime, kiti jau patyrę stovyklų lankytojai. Tačiau visai visus vienijo bendras tikslas – SPORTAS.

Stovyklautojai jau pirmąją atvykimo dieną turėjo vakarinę treniruotę, kurios metu susipažino ir su kitų sporto klubų sportininkais. Treniruotes vedė puikūs treneriai iš kitų Lietuvos sporto klubų, tai Konstatin Mokshin, Rolandas Janavičius, Albertas Kašėta ir treneris iš Latvijos Vachid Esambulatov. Sportininkai turėjo puikią progą pasisemti naujų žinių, išmokti naujos kovos menų technikos elementų, išbandyti savo jėgas besportuojant. Treniruotės vyko du kartus per dieną po dvi valandas, tad pastangų, jėgų ir valios reikėjo labai daug.

Tarpus tarp treniruočių stengėmės taip pat turiningai užpildyti. Turbūt pats geriausias būdas atgauti prarastas jėgas, tai įkristi į šaltas Baltijos jūros bangas. Susipažinome ir su Palangos miestu, pasivaikščiojome po Birutės parką, ten apžiūrėjome esančius įžymius objektus, pamaitinom tvenkiniuose plaukiojančias antis, pozavom su grafais Tiškevičiais, drąsiausi išbandė apžvalgos rato aukštį ar akies taiklumą Basanavičiaus gatvėje, vėją gaudėm vaikščiodami Palangos tiltu ir besigrožėdami saulėlydžiu. Daug fizinių pastangų prireikė ir orientaciniame žaidime, kurio metu ne tik turėjai susigaudyti esančioje teritorijoje, bet ir suprasti kur ir kokie ieškomi objektai stovi. O žinant, kad laikas „spaudžia“ jeigu nori būti pirmas, tai teko gerokai pabėgioti ir išlieti ne vieną prakaito lašelį.

Stovyklautojai namo sugrįžo su neišsenkamais įspūdžiais ir didele sportine patirtimi. Tai buvo puikus metas jau po truputėlį pasiruošti naujajam sporto sezonui.

Dėkojame Šakių rajono savivaldybei už dalinę paramą organizuojant šią vasaros sporto stovyklą „Audringieji“ Palangoje, treneriams už puikias treniruotes, vaikams už kantrybę, o tėveliams už pasitikėjimą ir vaikams suteiktą galimybę pabuvoti pajūryje.

Close Menu