Kovos menų sezono užbaigimo festivalis

Kovos menų sezono užbaigimo festivalis

Birželio 17 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko kovos menų sezono užbaigimo festivalis Lietuvos Yamasaki BJJ Akademijos atviras džiudžitsu čempionatas, kuriame savo jėgas išbandė ne tik Šakių sporto klubo „Audra“ gausi sportininkų komanda, bet ir sportininkai iš Vilniaus, Vilkaviškio ir Palangos sporto klubų.
 
Šių varžybų tikslas – populiarinti Braziliškojo džiudžitsu imtynių sporto šaką vaikų tarpe, kelti sportuojančių meistriškumą ir palaikyti draugiškus santykius su kitais sporto klubais.
Varžybos buvo asmeninės, sportininkai suskirstyti į vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų amžiaus grupes, pagal lygį ir svorį.
 
Puikius rezultatus šiame čempionate pademonstravo sporto klubo „Audra“ sportininkai. Pirmąsias vietas iškovojo ir aukso medaliais pasipuošė Paulina Smirnovaitė, Karina Kardauskaitė, Urtė Jasevičiūtė, Nedas Šilkauskas, Mantas Užupis, Emilis Šimoliūnas, Mantas Jasevičius, Dovydas Buikus ir Augis Povilaitis. Antrųjų vietų nugalėtojais tapo ir sidabro medalius  iškovojo Aurėja Stukaitė, Ainė Martinaitytė, Gabrielė Stukaitė, Viltė Bakšytė, Gustas Zimnickas, Jokūbas Smirnovas, Danielius Žilionis, Danielius Onusaitis, Laimutis Stonkus, Džiugas Bakšys, Erikas Suslovas, Saulius Švilpa. Trečiųjų vietų nugalėtojais ir bronzos medalių savininkais tapo Matas Kurielaitis, Nojus Leveckis, Pijus Bakšys, Gytis Povilaitis ir Mantas Gudiškis.
 
Visi čempionato prizininkai buvo apdovanoti atitinkamo laipsnio medaliais, diplomais, taurėmis ir prisiminimo dovanėlėmis.
 
Sportininkus varžyboms paruošė treneriai: Kęstutis Smirnovas ir Tautvydas Antanaitis.
 
Sezono užbaigimo festivalis vyko įgyvendinant projektą „Sporto renginių ir stovyklų organizavimas“. Projektas „Sporto renginių ir stovyklų organizavimas“ bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurias administruoja Nacionalinė sporto agentūra prie Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos.
Close Menu