Šakių atviras moksleivių dziudo čempionatas skirtas sporto klubo „Audra“ 24 metų progai paminėti

Šakių atviras moksleivių dziudo čempionatas skirtas sporto klubo „Audra“ 24 metų progai paminėti

Gegužės 6 d. Šakiuose vyko Šakių rajono atviras moksleivių dziudo čempionatas skirtas sporto klubo „Audra“ 24 metų progai paminėti. Į čempionatą susirinko sportininkai iš Kauno, Kauno raj., Vilkaviškio, Marijampolės, Jurbarko, Kėdainių ir Šakių. Daugiau nei 100 dalyvių po penkerių metų pertraukos.

Čempionatas prasidėjo šventiniais sveikinimais, kuriuos tarė Šakių rajono savivaldybės meras Raimondas Januševičius, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Darius Aštrauskas ir Šakių miesto seniūnas Dalius Jasevičius. Pasveikinimo žodžius tarė ir Šakių sporto klubo „Audra“ prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė bei Šakių sporto klubo „Audra“ steigėjas, ilgametis klubo vadovas, treneris ekspertas dziudo imtynių pradininkas Šakiuose Kęstutis Smirnovas. Už nuoširdų bendradarbiavimą ir paramą sporto klubui „Audra“ 2022 metais padėkos raštai ir prisiminimo dovanėlės buvo įteiktos: Laimos Stonkuvienės agroserviso įmonei, Jauniui Stonkui, Linai ir Dariui Stonkams, UAB „Gulbelė“ vadovui Arūnui Tarnauskui, Šakių rajono laikraščiui „Draugas“, Vaidai ir Vaidui Zimnickams, taip pat padėkos pasieks ir UAB „Art Glacio“ direktorių Arūną Simutį, Dainorą ir Valdą Piečaičius bei UAB „Barzdų agrozerviso“ direktorių Almantą Pališkį.

Po šventinės įžangos sportininkai buvo supažindinti su čempionato taisyklėmis, teisėjais, skirtos kelios minutės pasiruošimui ir duotas startas varžybų pradžiai.

Šakių sporto klubą „Audra“ atstovavo didelis būrys sportininkų, kurie atkakliai skynėsi kelią prizinėms vietoms iškovoti. Puikius rezultatus pademonstravo ir pirmąsias vietas iškovojo: Sniegė Kulikauskaitė, Urtė Jasevičiūtė, Jokūbas Smirnovas, Nojus Leveckis, Emilis Šimoliūnas, Danielius Onusaitis, Mantas Užupis, Joris Grybas, Danielius Žilionis, Jokūbas Sadauskas. Antrųjų vietų nugalėtojais tapo: Gabrielė Pečiulytė, Karina Kardauskaitė, Rūta Kulikauskaitė, Viltė Bakšytė, Nedas Šilkauskas, Gustas Zimnickas, Airimas Ambruževičius, Evaldas Patašius, Džiugas Bakšys. Trečiąsias vietas iškovojo: Ainė Martinaitytė, Paulina Smirnovaitė, Matas Kurielaitis, Danielius Vaišnora, Kristupas Krivinskas, Tomas Sadlauskas, Mantas Jasevičius, Laimutis Stonkus, Augustas Bikmanas, Pijus Bakšys, Dovydas Buikus.

Visi čempionato pirmų vietų prizininkai buvo apdovanoti taurėmis ir medaliais, prizininkai – medaliais. Dar svėrimosi metu visiems čempionato dalyviams įteiktos prisiminimo dovanėlės (raktų pakabukai).

Komandinę taurę taip pat iškovojo Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkai, antroji vieta komandinėje įskaitoje atiteko Kauno rajono sportininkams, o trečioji – Kauno dziudo klubui.

Sportininkus varžyboms paruošė treneris Kęstutis Smirnovas ir treneris Tautvydas Antanaitis.

Sporto klubas „Audra“ nuoširdžiai dėkoja: Vaidui Zimnickui už imtynių kilimų transportavimą ir pagalbą paruošiant salę varžyboms, kavinei „KIBA“ už vaišių stalą ir gimtadienio tortą, visuomenės sveikatos specialistei Jurgitai Kairytei-Daniūnienei už pirmosios pagalbos suteikimą ir AČIŪ – visiems rėmėjams už Jūsų paramą ir palaikymą, tėveliams už vaikų skatinimą, o visiems sportininkams už nuoseklų darbą ir rezultato siekimą.

 

Close Menu