Velykinis štangos spaudimo turnyras

Velykinis štangos spaudimo turnyras

Balandžio 5 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko Velykinis štangos spaudimo turnyras, kuriame dalyvavo sporto klubo „Audra“ sportininkai. Džiugu, kad turnyre visad noriai sudalyvauja ne tik jau ilgą laiką sportuojantys klubo sportininkai, tačiau ir tie, kurie dar tik pirmuosius metus sportuoja klube.
Turnyre dalyviai buvo suskirstyti į 4 skirtingas amžiaus grupes: jaunių, jaunimo, merginų, suaugusiųjų. Varžybos buvo asmeninės, o varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo išaiškinti pagal WILKS lentelės koeficientą.
 
Pirmųjų vietų nugalėtojais skirtingose amžiaus grupėse tapo: Vitalijus Podymov (išstūmė 60 kg), Nojus Matulaitis (išstūmė 102,5 kg), Mingailė Antanaitytė (išstūmė 32,5 kg), Tomas Slidziauskas (išstūmė 135 kg). Antrąsias vietas  iškovojo: Nedas Dvylaitis (išstūmė 85 kg), Robertas Vizgirda (išstūmė 105 kg). Trečiųjų vietų nugalėtojais tapo: Lukas Matulaitis išstūmęs 95 kg, ir Airidas Rėčkus išstūmęs 107,5 kg štangą.
 
Absoliučiu varžybų nugalėtoju tapo Tomas Slidziauskas. Jo išstumta štanga – visų metų klubo rekordas.
 
Šįkart štangos spaudimo turnyre neorganizavome senjorų ir neįgaliųjų amžiaus grupės varžybų. Jas pakeitėme į planko varžybas. Rezultatai neįtikėtini. Moterų grupėje pirmąją vietą iškovojo Bronė Bartasevičienė planko pozicijoje išbuvusi 4.02 min, antroji vieta atiteko Irenai Šakėnienei (2.11 min) ir trečioji vieta – Aldonai Opulskienei (1.07 min.). Vyrų grupėje aukso medaliu pasipuošė Algimantas Špucis (4.15 min), sidabro medalį iškovojo Viktoras Šakėnas (4.04 min) ir bronzos medalis  atiteko Algiui Abraičiui (3.54 min.). Savo jėgas išbandė ir Petras Gataveckas, kuris planko pozicijoje išbuvo 2.09 min.
Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais. Absoliučiam štangos spaudimo nugalėtojui skirtas specialus klubo prizas.
 
Štangos spaudimo varžybos vyko įgyvendinant projektą „Sporto renginių ir stovyklų organizavimas“. Projektas „Sporto renginių ir stovyklų organizavimas“ bendrai finansuojamas valstybės biudžeto (Sporto rėmimo fondo) lėšomis, kurias administruoja Nacionalinė sporto agentūra prie Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos.
 
Kviečiame visus Šakių rajono gyventojus, norinčius laisvalaikį praleisti fiziškai aktyviai ir turiningai, prisijungti į klube vykstančius treniruoklių salės užsiėmimus kiekvieną darbo dieną nuo 14.00 – 21.00 val. Daugiau informacijos tel. nr. 8 600 19500

 

Close Menu