Sportininkai pasitikrino savo jėgas bendro fizinio parengtumo varžybose

Sportininkai pasitikrino savo jėgas bendro fizinio parengtumo varžybose

Balandžio 3 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko Bendro fizinio parengtumo varžybos kovos menus sportuojantiems vaikams. Tai jau tradicinius renginiu tampančios varžybos, kurių metu vaikai siekia pagerinti savo asmeninius rezultatus. Fizinio pajėgumo įsivertinimui buvo pasitelktas Eurofito testas, kurio metu vertinome tokius fizinio pajėgumo komponentus kaip staigios jėgos, raumenų ištvermės, greitumo, vikrumo.

Visi dalyviai pagal amžių buvo suskirstyti į skirtingas amžiaus grupes. Varžybose puikiai pasirodė ir pirmąsias vietas skirtingose amžiaus grupėse iškovojo šie klubo sportininkai: Aurėja Stukaitė, Gabrielė Stukaitė, Andrėja Petrukonytė, Urtė Jasevičiūtė, Matas Kurielaitis, Dovydas Jurčys, Jokūbas Smirnovas, Tomas Sadlauskas, Emilis Šimoliūnas, Mantas Užupis, Airimas Ambruževičius, Evaldas Patašius. Antrąsias vietas iškovojo: Paulina Smirnovaitė, Rūta Kulikauskaitė, Gabrielė Pečiulytė, Lukas Teresevičius, Danielius Duoba, Kazimieras Antanaitis, Nojus Leveckis, Mantas Jasevičius, Pijus Bakšys, Domantas Jurčys. Trečiųjų vietų nugalėtojais tapo: Dija Urbaitytė, Sniegė Kulikauskaitė, Nedas Šilkauskas, Aurimas Žiurinskas, Laimutis Stonkus, Danielius Onusaitis ir Kristupas Krivinskas.

Varžybų nugalėtojai ir prizininkai skirtingose amžiaus grupėse buvo apdovanojami atitinkamo laipsnio medaliais ir diplomais Visiems varžybų dalyviams įteikti dalyvio diplomai.

Varžyboms sportininkus paruošė treneris Tautvydas Antanaitis

Bendro fizinio parengtumo varžybos vyko įgyvendinant projektą „Sporto renginių ir stovyklų organizavimas“. Projektas „Sporto renginių ir stovyklų organizavimas“ bendrai finansuojamas valstybės biudžeto (Sporto rėmimo fondo) lėšomis, kurias administruoja Nacionalinė sporto agentūra prie Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos.

Visus vaikus/jaunuolius/suaugusius norinčius išbandyti ne tik save kovos menuose, bet ir fiziškai sustiprėti, prasmingai praleisti savo laisvalaikį, susirasti bendraminčių, kviečiame prisijungti į sportinius užsiėmimus sporto klube „Audra“. Daugiau informacijos www.klubasaudra.lt

Close Menu