Pirmosios šių metų pergalės dziudo čempionate

Pirmosios šių metų pergalės dziudo čempionate

Sausio 14 dieną Garliavos sporto ir kultūros centre vyko tradicinis „Kauno rajono Tarptautinis mokinių dziudo čempionatas LAISVĖS GYNĖJŲ dienai paminėti ir Dziudo pradininko Lietuvoje Antano Stasio Bubnelio atminimo taurei laimėti“. Šiame čempionate dalyvavo virš 300 dalyvių iš visos Lietuvos.

 

Tradiciškai į šį čempionatą vyko ir Šakių sporto klubą „Audra“ atstovavo gausi sportininkų komanda – net 25 sportininkai.

 

Pirmąsias vietas iškovojo ir aukso medaliais pasipuošė: Viltė Bakšytė,  Rūta Kulikauskaitė, Augustas Bikmanas ir Dovydas Buikus. Antrąją vietą iškovojo Mantas Jasevičius. Trečiųjų vietų laimėtojais tapo: Ainė Martinaitytė, Nedas Šilkauskas, Pijus Bakšys, Laimutis Stonkus,  Karina Kardauskaitė, Sniegė Kulikauskaitė, Danielius Žilionis ir Paulina Smirnovaitė. Likusieji sportininkai taip pat pasirodė šauniai, nes kovodami ne tik atidavė visas savo jėgas siekdami pergalės, bet ir įgijo puikios sportinės patirties.

 

Sportininkus varžyboms paruošė treneriai Tautvydas Antanaitis ir Kęstutis Smirnovas.

 

Visus norinčius kviečiame prisijungti prie klubo komandos ir susipažinti su imtynių sportu bei garsinti Šakių rajoną savo laimėjimais. Daugiau informacijos 8 600 19500

 

Close Menu