Kalėdinis dziudo turnyras Šakiuose

Kalėdinis dziudo turnyras Šakiuose

Gruodžio 17 d. Šakių sporto klubas „Audra“ sukvietė visus savo sportininkus į jau tradiciniu tapusį Kalėdinį dziudo turnyrą, kurio tikslas buvo populiarinti dziudo sporto šaką moksleivių tarpe, taip keliant sportuojančių meistriškumą bei palaikyti draugiškus santykius su kitais sporto klubais.

 

Nors rytas išties buvo šaltas ir žiemiški virusai „išguldė“ dalį turnyrui besiruošusių vaikų, vis tik ištvermingiausi drąsiai žengė ant imtynių kilimo ir pademonstravo savo patirtį kovose su priešininkais. Pirmąsias vietas skirtingose svorio kategorijose iškovojo ir aukso medaliais pasipuošė šie sportininkai: Aurėja Stukaitė, Ainė Martinaitytė, Viltė Bakšytė, Melita Griškėnaitė, Luknė Jočytė, Rūta Kulikauskaitė, Matas Kurielaitis, Gustas Zimnickas, Nedas Šilkauskas, Justas Pavydis, Mantas Užupis, Joris Grybas, Danielius Raulinaitis, Danielius Žilionis, Matas Mortūnas, Mantas Jasevičius, Dovydas Buikus, Gustas Kukis. Antrąsias vietas iškovojo ir sidabro medaliais pasipuošė: Gabrielė Stukaitė, Paulina Smirnovaitė, Karina Kardauskaitė, Emilis Jasulaitis, Tomas Sadlauskas, Lukas Glinskas, Emilis Šimoliūnas, Kristupas Krivinskas, Jokūbas Sadauskas, Patrikas Bingelis, Džiugas Bakšys ir Pijus Bakšys. Trečiąsias vietas iškovojo ir bronzos medaliais pasipuošė: Danielius Vaišnora, Benediktas Bankauskas, Gabrielius Mačys, Emilis Durneika, Kevinas Žukauskas, Tajus Katilius, Augustas Bikmanas ir Mantvydas Lenkauskas.

 

Visi sportininkai buvo apdovanoti medaliais, diplomais, klubo suvenyrais ir saldžiosiomis dovanėlėmis, kurias paruošė ir padovanojo UAB „Gulbelė“.

 

Sportininkus varžyboms paruošė treneriai: Tautvydas Antanaitis, Kęstutis Smirnovas ir Rolandas Janavičius.

 

Tai buvo paskutinės Šakių sporto klubo „Audra“ organizuotos varžybos šiais metais. Nuoširdžiai dėkojame visiems vaikams už puikius rezultatus ir įdėtas pastangas ne tik varžybų metu, bet ir per treniruotes. Tėveliams sakome ačiū už pasitikėjimą mumis ir nuolatinį vaikų palaikymą bei paskatinimą. Treneriams už pastangas ugdyti ir supažindinti jaunuosius sportininkus su kovos menais. Visiems rėmėjams už paramą.

 

Visus norinčius smagiai praleisti laiką, susirasti naujų draugų, įgyti patirties kovos menuose ar fiziškai sustiprėti treniruoklių salėse, sveikatingumo mankštose, kviečiame jungtis į sporto klube „Audra“ vykstančius užsiėmimus. Daugiau informacijos tel. nr. 8 600 19500 arba www.klubasaudra.lt

 

Kalėdinis dziudo turnyras vyko įgyvendinant projektą “Sporto renginių ir stovyklų organizavimas” bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

Close Menu