Komandinė taurė – Šakiuose!

Komandinė taurė – Šakiuose!

Spalio 23 d. Švenčionyse vyko Lietuvos mokinių (jaunių, jaunučių ir vaikų) grappling Gi/NoGi imtynių pirmenybės, kuriose Šakių sporto klubą „Audra“ atstovavo nemažas būrys sportininkų. Šiose pirmenybėse sudalyvavo 154 sportininkai atvykę ne tik iš Ukmergės, Vilniaus, Šilutės, Kauno, Šakių, Kaišiadorių, Pakruojo ir Švenčionių, bet ir Brazilijos bei Rygos.

 

Puikius rezultatus pademonstravę sporto klubo „Audra“ sportininkai į namus parvežė ne tik gausybę medalių, bet ir iškovojo komandinę pirmos vietos taurę.

 

Disciplinoje NoGi (be kimono) pirmųjų vietų laimėtojais tapo – Paulina Smirnovaitė, Mantas Užupis, Emilis Šimoliūnas. Antrųjų vietų nugalėtojais tapo – Rūta Kulikauskaitė, Jokūbas Smirnovas, Tomas Sadlauskas, Danielius Onusaitis, Pijus Bakšys. Trečiąsias vietas iškovojo – Karina Kardauskaitė, Jokūbas Sadauskas, Džiugas Bakšys.

 

Disciplinoje Gi (su kimono) pirmąsias vietas iškovojo: Paulina Smirnovaitė, Rūta Kulikauskaitė, Jokūbas Smirnovas, Mantas Užupis, Emilis Šimoliūnas, antrąsias vietas – Nedas Šilkauskas, Tomas Sadlauskas, Evaldas Patašius, Pijus Bakšys ir trečiąsias vietas – Karina Kardauskaitė, Jokūbas Sadauskas.

 

Anot trenerių – nuoseklus ir sistemingas darbas treniruotėse visad veda pergalių link ir bet kokia varžybinė patirtis, tik stiprina jaunuosius sportininkus.

 

Sportininkus varžyboms paruošė treneriai: Tautvydas Antanaitis ir Kęstutis Smirnovas.

 

Close Menu