Su pergalėmis iš grappling imtynių turnyro „Klaipėda open“

Su pergalėmis iš grappling imtynių turnyro „Klaipėda open“

Gegužės 7 d., Klaipėdoje vyko Tarptautinis grappling imtynių turnyras „Klaipėda Open“, kuriame sudalyvavo didelis būrys Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkų. Šiame turnyre sportininkų sulaukta buvo ne tik iš Kauno, Šakių, Vilniaus, Ukmergės, Plungės, Šilutės, Švenčionių, Marijampolės, Pakruojo, Šiaulių, Klaipėdos, bet ir Danijos, Latvijos.

Klubo sportininkai dalyvavo NoGi ir Gi disciplinose. NoGi disciplinoje (be kimono) atitinkamose svorio kategorijose pirmąsias vietas iškovojo Jokūbas Smirnovas ir Paulina Smirnovaitė. Prizininkų vietas, atitinkamose svorio kategorijose Gi disciplinoje (su kimono), papildė šie sporto klubo „Audra“ sportininkai: pirmosios vietos atiteko Paulinai Smirnovaitei, Rūtai Kulikauskaitei, Sniegei Kulikauskaitei, Jokūbui Smirnovui, Mantui Jasevičiui, Dovydui Buikui, Danieliui Žilioniui. Antrąsias vietas iškovojo: Karina Kardauskaitė, Nojus Leveckis, Joris Grybas, Laimutis Stonkus, Augustas Bikmanas. Trečiųjų vietų laimėtojais tapo Nedas Šilkauskas ir Eimantas Dapkevičius. Puikius rezultatus meistrų amžiaus grupėje pademonstravo ir sporto klubo „Audra“ sportininkas/treneris Rolandas Janavičius. Jis NoGi ir Gi disciplinose iškovojo pirmąsias vietas. Taip pat varžybinės patirties turnyre „pasisėme“ Airimas Ambruževičius, Danielius Onusaitis ir Emilis Šimoliūnas.

Šakių sporto klubą „Audra“ atsovaujantys sportininkai Tarptautiniame grappling imtynių turnyre „Klaipėda Open“ iškovojo 2 vietą komandinėje įskaitoje ir jiems buvo įteikta komandinė taurė.

Sportininkus varžyboms paruošė treneriai: Kęstutis Smirnovas, Tautvydas Antanaitis ir Rolandas Janavičius.

Close Menu