K.Smirnovui – 5 danas

K.Smirnovui – 5 danas

Kęstučio Smirnovo profesionali sportinė veikla dar kartą buvo įvertinta vasario 2 dieną Kaune įvykusiame Lietuvos dziudo federacijos ataskaitiniame susirinkime. LDF Dan – Kyu komisijos pirmininkė Danguolė Novikienė ir LDF prezidentas Vigmantas Sinkevičius už dziudo sporto šakos populiarinimą, aukšto meistriškumo sportininkų rengimą ir bendrus nuopelnus sportui Kęstučiui Smirnovui  įteikė DAN 5 sertifikatą (šioje veikloje tai lyg profesoriaus laipsnio atitikmuo). Be gauto įvertinimo Kęstučiui Smirnovui jau anksčiau yra suteikti: grappling imtynių 5 danas, MMA Bushido 5 danas, Karate Shindokai 2 danas ir kovinės savigynos 2 danas.

 

Šiuo metu Kęstutis treniruoja vaikus sporto klube „Audra“, supažindina juos su grappling imtynėmis, veda sveikatingumo mankštas ir tuo pačiu džiaugiasi, kad dabar vėl daugiau savo laiko gali skirti asmeninėms treniruotėms, dalyvauti meistrų kategorijos varžybose.

 

Pasak sporto klubo „Audra“ steigėjo, klubo vyriausiojo trenerio, eksperto mokytojo Kęstučio Smirnovo – sportuojant gerėja savijauta, nuotaika, formuojasi pozityvus požiūris į supančią aplinką ir šalia esančius žmones. Fizinis aktyvumas ir sportas, sportuojant išugdyta ištvermė ir disciplina  padeda bet kurioje kitoje veikloje pasiekti gerų rezultatų. Tad visus norinčius fiziškai aktyviai praleisti savo laisvalaikį kviečia apsilankyti Šakių sporto klube „Audra“ ir ten atrasti sau mėgiamą sportinę veiklą.

Close Menu