Kalėdinis štangos spaudimo turnyras

Kalėdinis štangos spaudimo turnyras

Gruodžio 15d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko Kalėdinis štangos spaudimo turnyras, kuriame dalyvavo sporto klubo „Audra“ sportininkai. Džiugu, kad jau tradicija tapusiame turnyre visad noriai sudalyvauja ne tik jau ilgą laiką sportuojantys klubo sportininkai, tačiau ir tie, kurie tik šį rudenį įžengė į sporto klubo treniruoklių salės patalpas.

 

Turnyre dalyviai buvo suskirstyti į 5 skirtingas amžiaus grupes: jaunių, jaunimo, merginų, suaugusiųjų ir žmonių turinčių negalią. Varžybos buvo asmeninės, o varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo išaiškinti pagal WILKS lentelės koeficientą.

 

Pirmųjų vietų nugalėtojais skirtingose amžiaus grupėse tapo: Nojus Matulaitis (išstūmė 75 kg), Armandas Rudaitis (išstūmė 75 kg),  Daiva Meletaitienė (išstūmė 77,5 kg), Mantas Bacevičius (išstūmė 120 kg) ir Juozas Kanapeckas (išstūmė 82,5 kg). Antrąsias vietas iškovojo: Rokas Kavaliauskas (išstūmė 52,5 kg), Lukas Matulaitis (išstūmė 70 kg), Loreta Aleknavičienė (išstūmė 45 kg), Robertas Vizgirda (su 100 kg) ir Povilas Rimas (su 80 kg). Trečiųjų vietų nugalėtojais tapo: Tomas Būdininkas išstūmęs 112,5 kg ir Gediminas Šniepis išstūmęs 75 kg

 

Absoliučiu varžybų nugalėtoju tapo Mantas Bacevičius.

 

Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais, klubo suvenyrais. Absoliučiam nugalėtojui skirtas specialus medalis ir prizas.

 

Visus varžybų dalyvius treniruoja treneris Saulius Jurkšaitis.

 

Štangos spaudimo varžybos vyko įgyvendinant projektą „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““. Projektas „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““ bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.

Close Menu