Šakių sporto klubo „Audra“ dziudo turnyras

Šakių sporto klubo „Audra“ dziudo turnyras

Spalio 29 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko Šakių sporto klubo „Audra“ dziudo turnyras, kuriame dalyvavo ne tik sporto klubo „Audra“ sportininkai, bet ir šaunus būrys sportininkų iš Marijampolės sporto centro.

 

Renginį atidarė ir sveikinimo žodžius tarė klubo prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė ir sporto klubo „Audra“ steigėjas Kęstutis Smirnovas. Palinkėję teisingų kovų, drąsos, sėkmės ir supažindinus su varžybų taisyklėmis buvo paskelbta varžybų pradžia.

 

Varžybose puikiai pasirodė sporto klubo „Audra“ sportininkai ir aukso medalius skirtingose svorio kategorijose iškovojo: Paulina Smirnovaitė, Sniegė Kulikauskaitė, Airimas Ambruževičius, Mantas Užupis, Danielius Žilionis, Jokūbas Sadauskas. Sidabro medaliais pasipuošė Rūta Kulikauskaitė, Gabrielius Žindžius, Eimantas Dapkevičius, Joris Grybas, Laimutis Stonkus, Dovydas Buikus. Trečiųjų vietų laimėtojais tapo – Kamilė Prapuolenytė, Indrė Prapuolenytė, Tėja Andriukaitytė, Dorian Melnikas, Nojus Leveckis, Danielius Onusaitis, Dangiras Murauskas ir Evaldas Patašius.

 

Varžyboms vaikus paruošė treneriai: K.Smirnovas ir T.Antanaitis.

 

Klubo „Audra“ prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė dėkoja VšĮ Šakių greitosios med. pagalbos stoties darbuotojams už pagalbą renginio metu.

 

Šakių sporto klubo „Audra“ dziudo turnyras vyko įgyvendinant projektą „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““. Projektas „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““ bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.

Close Menu