Štangos spaudimo varžybos

Štangos spaudimo varžybos

Spalio 27 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko Štangos spaudimo varžybos, kuriose dalyvavo sporto klubo „Audra“ sportininkai. Nors po vasaros atostogų kai kurie iš jų į treniruoklių salę sugrįžo dar visai neseniai, tačiau štangos spaudimo varžybų rezultatai išties buvo džiuginantys.

 

Dalyviai buvo suskirstyti į 5 skirtingas amžiaus grupes: jaunių, jaunimo, merginų, suaugusiųjų ir pirmą kartą – senjorų. Varžybos buvo asmeninės (dalyvavo klube sportuojantys sportininkai, kurie štangą spaudė savo užsiėmimų laiku), o varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo išaiškinti pagal WILKS lentelės koeficientą.

 

Pirmųjų vietų nugalėtojais skirtingose amžiaus grupėse tapo Kajus Bogovičius (65 kg), Armandas Rudaitis (70 kg), Daiva Meletaitienė (77,5 kg), Mantas Bacevičius (115 kg) ir Juozas Kanapeckas (80 kg). Antrąsias vietas iškovojo: Rokas Kavaliauskas (45 kg), Lukas Matulaitis (60 kg), Saulė Jurkšaitytė (60 kg) ir Povilas Kuodys (92,5 kg). Trečiųjų vietų nugalėtojais tapo Nojus Matulaitis (65 kg), Tomas Būdininkas (85 kg).

 

Absoliučiu varžybų nugalėtoju tapo Mantas Bacevičius.

 

Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais. Absoliučiam nugalėtojui skirtas specialus prizas.

 

Visus varžybų dalyvius treniruoja treneris Saulius Jurkšaitis.

 

Štangos spaudimo varžybos vyko įgyvendinant projektą „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““. Projektas „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““ bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.

Close Menu