Kovos menų varžybos skirtos daugiavaikių šeimų vaikams, socialinės rizikos vaikams ir jaunimui

Kovos menų varžybos skirtos daugiavaikių šeimų vaikams, socialinės rizikos vaikams ir jaunimui

Rugpjūčio 10 d. buvo dar viena puiki diena su šauniais vaikais (pagal įgyvendinamą Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą “Sportinio užimtumo veiklos Šakių miesto socialinę atskirtį patiriantiems vaikams”). Šįkart daugiavaikių šeimų vaikai, socialinės rizikos vaikai ir jaunimas dalyvavo Kovos menų varžybose.

Tradicijos niekur nedingsta ir diena pradėta pokalbiais apie nuveiktus gerus darbus, mandagų elgesį (o kaip pasirodo buvo stengtasi ir net labai). Apšilimas prieš varžybas, padrąsinimas ir puikūs startai kovose – visą tai galima apibūdinti „drąsa+atkaklumas+draugystė=PERGALĖ“. Vaikus visad mokiname, kad vien tik atsistoti prieš savo varžovą yra pergalė, o jei po patirtos nesėkmės išdrįsti dar kartą žengti į „kovos lauką“ – tai jau pagarba kovotojui. Nuostabūs vaikai, draugiškos kovos, šiltos emocijos lydėjo visą laiką.

Vėliau vaikų prašymu apsilankėme ir treniruoklių salėje, kur jie susipažino su ten esančiu sportiniu inventoriumi ir jį išbandė. Dar viena nauja patirtis ir pažintis.

Daug puikių emocijų po varžybų sukėlė suorganizuotos estafetės, juk niekas pralaimėti nenori ir juolab daryti prituptukų . Futbolas, kvadratas ir smagios pramogos ant batuto vainikavo dienos renginį.

Vaikai išsiskirstė į namus puikiai nusiteikę ir pažadėję sugrįšti jau šį rudenį į organizuojamus užsiėmimus skirtus daugiavaikių šeimų vaikams, socialinės rizikos vaikams ir jaunimui.

Dėkoju renginio savanoriams: Ingai, Kęstučiui, Erikui ir Lukui už suorganizuotas veiklas, užfiksuotas akimirkas. Jūsų dėka vaikai džiaugėsi, draugavo, sportavo.

Close Menu