„Karštos“ bendro fizinio pasirengimo varžybos

„Karštos“ bendro fizinio pasirengimo varžybos

Liepos 23 d., Šakių sporto klubas „Audra“ organizavo Bendro fizinio pasirengimo varžybas skirtas Šakių miesto daugiavaikių šeimų vaikams, socialinės rizikos vaikams ir jaunimui įgyvendinant Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą „Sportinio užimtumo veiklos Šakių miesto socialinę atskirtį patiriantiems gyventojams“. Tai atkeltas renginys iš pavasario laikotarpio, kai dėl paskelbto šalies visuotino karantino jo įgyvendinti negalėjome.

Nors orai labiau tinkami ilsėtis prie vandens telkinių, tačiau į šį renginuką susirinko ištikimiausi klubo sportininkai (vaikai). Jie su dideliu džiugesiu sutiko atvykti ir pusdienį praleisti ne tik tarpusavyje besivaržant, tačiau ir susitikti su savo draugais ir smagiai praleisti dar vieną vasaros dieną.

Vaikų laukė paruoštos net kelios rungtys. Kadangi diena pasitaikė gan saulėta ir su vėjeliu, tai galiausiai veiklas perkėlėme į lauko aikštyną. Juk nieko nėr smagiau, kai gali „gaudyti“ saulės spindulius/vit D ir fiziškai aktyviai pajudėti.

Taigi, renginio dalyviai varžėsi asmeninėse rungtyse, kai turėjo varžytis su savo draugais ir įrodyti savo vikrumą, greitumą bei ištvermę. Užduotys buvo sugalvotos kuo originalesnės ir neįprastos, niekad neišbandytos, nes tik tai kas nauja ir įdomu vaikus dar labiau pritraukia. Pirmoje užduotyje vaikams reikėjo kuo greičiau sustatyti kamuoliukus į jiems paruoštas vietas (vikrumas); antroje ir trečioje užduotyse teko išbandyti kojos ir rankos taiklumą (pataikyti kamuolį į vartus ir sumesti kamuolius į jiems skirtą aptvarą), o ketvirtoje – iškaboti ilgiau už draugą (ištvermė). Puikios emocijos tik įrodė, kad vaikai mėgsta sportuoti ir jiems smagu būti kartu.

Varžybų pabaigoje, po skanių pietų, vyko apdovanojimas. Visi dalyviai buvo apdovanoti atitinkamo laipsnio medaliais ir diplomais.

Jau ne kantriai laukiame kitų renginių, nes mintyse sukasi daug puikių sumanymų ir neišbandytų rungčių 🙂

Close Menu