Bendro fizinio parengtumo varžybos

Bendro fizinio parengtumo varžybos

Š.m. gegužės 17-21 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko bendro fizinio parengtumo varžybos, kurių tikslas buvo stiprinti sportininkų ir vaikų bendrą fizinį pasirengtumą ir išsiaiškinti stipriausius varžybų dalyvius. Šįkart varžybose dalyvavo ne tik sporto klubo „Audra“ sportininkai, bet buvo pakviesti prisijungti ir fiziškai aktyviai pajudėti Šakių lopšelio-darželio „Klevelis“ auklėtiniai.

Sporto klubo „Audra“ sportininkai buvo suskirstyti į atskiras amžiaus grupes. Jiems teko varžytis atsispaudimų, atsilenkimų, šuolio iš vietos, bėgimo ir kybojimo ant skersinio rungtyse. Nors griežti karantino ribojimai pakoregavo mūsų įprastines varžybas, tačiau jas pavyko puikiai įgyvendinti ir nedidelėse grupėse.

Puikiai varžybose pasirodė ir pirmąsias vietas skirtingose amžiaus grupėse iškovojo: Paulina Smirnovaitė, Simona Smirnovaitė, Karina Kardauskaitė, Mantas Užupis, Raigardas Janulaitis, Jokūbas Sadauskas ir Lukas Tiškevičius. Antrosios vietos atiteko Rūtai Kulikauskaitei, Gabijai Krankauskaitei, Joriui Grybui, Emiliui Rindzevičiui, Eimantui Dapkevičiui ir Danieliui Žilioniui. Trečiųjų vietų nugalėtojais tapo Vesta Rindzevičiūtė, Veronika Tarnauskaitė, Jokūbas Smirnovas, Benas Tiškevičius, Evaldas Patašius ir Augustas Kluonius.

Patys mažiausieji šių varžybų dalyviai (l/d „Klevelis“ auklėtiniai) savo sportinės veiklos metu susipažino su kovos menais (žiūrėjo pristatomą video filmuką apie dziudo) ir stebėjo trenerio video medžiagą su nufilmuotais atliekamais tiksliais varžybiniais pratimais (atsilenkimai, atsispaudimai, šuolis iš vietos ir bėgimas), kuriuos turėjo atlikti su savo grupės auklėtojomis.

 

Pirmų vietų laimėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais, diplomais ir klubo suvenyrais, antrų ir trečių vietų nugalėtojai – medaliais, diplomais, klubo suvenyrais. Visiems varžybų dalyviams įteikti dalyvio diplomai.

Klubo prezidentė dėkoja treneriui Tautvydui Antanaičiui už paruoštus sportininkus varžyboms, lopšelio-darželio „Klevelis“ pedagogėms už pravestus bendro fizinio parengtumo užsiėmimus pasitelkus pateiktą video medžiagą.

Bendro fizinio parengtumo varžybos vyko įgyvendinant projektą „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““. Projektas „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys““ bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.

Close Menu