Šakietis – Lietuvos sambo čempionas

Šakietis – Lietuvos sambo čempionas

Balandžio 17 d., Šiauliuose vyko Lietuvos sambo čempionatas į kurį susirinko stipriausi Lietuvos sambo sportininkai. Šių varžybų tikslas – populiarinti sambo sportą, kelti sportininkų meistriškumą bei išsiaiškinti stipriausius sportininkus atstovaujančius Lietuvą Europos ir pasaulio čempionatuose.

Šiame čempionate savo jėgas išbandė ir Šakių sporto klubo „Audra“ treneris Tautvydas Antanaitis .Jis nugalėjęs visus savo varžovus svorio kategorijoje virš 98 kg iškovojo pirmąją vietą. Tai daugelio metų įdėto darbo ir pastangų rezultatas. Mat Tautvydas kovos menais domėtis pradėjo jau vaikystėje ir dar būdamas pradinukas tėvų palydėtas į sporto klubą „Audra“, kuriame mažais žingsneliais siekė aukščiausių sportinių įvertinimų įvairiuose čempionatuose. Baigęs sporto studijas Kaune, sugrįžo treniruoti vaikų į Šakius, taip siekdamas juos įtraukti į fiziškai aktyvią veiklą, kovos menus.

Tautvydui varžyboms pasiruošti padėjo treneris Kęstutis Smirnovas, kuris net neabejojo jo pergale Lietuvos sambo čempionate.

Close Menu