Kovos menų varžybos

Kovos menų varžybos

Įgyvendinant Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą „Sportinio užimtumo veiklos Šakių miesto socialinę atskirtį patiriantiems gyventojams“ spalio 28 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko Kovos menų varžybos. Varžybose dalyvavo daugiavaikių šeimų vaikai, socialinės rizikos vaikai ir jaunimas.

Vaikai į varžybas rinkosi labai noriai ir entuziastingai. Puikus vaikų nuteikimas tapo raktu į pilną įspūdžių veiklos pusdienį.

Varžybos prasidėjo apšilimu (kad nesusitraumuotų), vėliau sekė įvairūs pratimai (kritimas į priekį, atgal, taiklumas, darbas po du koordinacijai lavėti ir pan.). Pasiruošę varžybinį kilimą vaikai išbandė savo jėgas kovodami. Tai sunki, daug jėgų, greito mąstymo reikalaujanti kova. Trumpa kovos pauzė, minčių atitraukimas ir pergalė – užskaitoma tavo priešininkui. Visos kovos buvo atkaklios, bet tuo pačiu ir draugiškos, nuolat girdėjosi draugų palaikymo šūksniai, trenerio komandos veiksmams atlikti. Pralaimėtojų nebuvo.

Po pietų veiklą perkėlėme į šalia klubo esantį sporto aikštyną. Džiugu, kad orai vis dar lepina mus ir suteikia galimybę šiuo metu veiklas tęsti gryname ore. Tuo pasinaudodami suorganizavome papildomas rungtis lauke.

Renginiui einant į pabaigą ir suskaičiavus visus rezultatus buvo paskelbti varžybų nugalėtojai. Lydimi ovacijų visi renginyje dalyvavę vaikai buvo apdovanoti diplomais ir medaliais.

Dėkojame visiems prisidėjusiems savanoriams!

Visi norintys (daugiavaikių šeimų vaikai, socialinės rizikos vaikai ir jaunimas) prisijungti į kovos menų ar treniruoklių salės užsiėmimus yra laukiami kiekvieną penktadienį nuo 14.00 val. iki 16.15 val. Daugiau informacijos tel. nr. 8 600 19500

Close Menu