Sezono uždarymo sporto šventė

Sezono uždarymo sporto šventė

Birželio 26 d., Šakių sporto klube „Audra“ vyko sezono uždarymo sporto šventė skirta įgyvendinamo iš Europos sąjungos struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamo projekto „Sportinio užimtumo veiklos Šakių miesto socialinę atskirtį patiriantiems gyventojams“ vaikams.

Renginį atidarė sporto klubo „Audra“ prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė, klubo treneris Tautvydas Antanaitis, kuris pristatė savo kolegą ir tos dienos didžiausią pagalbininką Luką. Vaikai pasidžiaugė parodomąja dziudo programa, kurią paruošė klube sportuojantys draugai. Vėliau prasidėjo apšilimas ir pasiruošimas rungtims. Nors saulė plieskė visu pajėgumu, tačiau tai įtakos sportuojantiems vaikams neturėjo. Vaikai entuziastingai kibo į įvairias sportines estafetes, noriai rungtyniavo su savo draugais, išbandė jėgas kybojimo, balionų sprogdinimo, sumo rungtyse, taip pat taiklumą spiriant kamuolį į vartus ir t.t. Pasistiprinę ir atsigaivinę ledais, vėl visi buvo pakviesti į salę, kur visiems įteikti diplomai ir medaliai.

Džiugu matyti tokius aktyvius jaunus žmones, kurie nepabijoję kaitros sudalyvavo sezono uždarymo sporto šventėje ir dar kartą visiems įrodė, kad sportas – JĖGA.

Close Menu