Kalėdinis dziudo pasirodymas skirtas klubo 20-mečiui paminėti

Kalėdinis dziudo pasirodymas skirtas klubo 20-mečiui paminėti

Gruodžio 20 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko Kalėdinis dziudo pasirodymas skirtas klubo 20 – mečiui paminėti. Jo metu, kaip niekad gausiai susirinko ne tik klubo dziudo sportininkai, jų tėveliai, svečiai, bet ir darbuotojai.

Renginį atidarė klubo prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė, kuri trumpai priminė visą klubo istoriją: kaip klubas susikūrė, kada buvo įsigytos patalpos ir jos atnaujintos, kokios veiklos nuo tada buvo vykdomos. Apie tai, kad klubas tapęs šiuolaikiniu vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų laisvalaikio praleidimo vieta – byloja ir paminėtas įspūdingas sportuojančiųjų amžiaus intervalas, t.y. nuo 4 iki 82 metų. O ką bešnekėti apie sportininkų pasiekimus garsinančius sporto klubo „Audra“ vardą ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautiniuose turnyruose užsienyje, apie įvykdytus per 100 įvairaus lygio projektų, begalę įvairiausių renginių, apsilankiusių svečių būrius. Visa tai buvo pasiekta per 20 klubo veiklos metų.

Dar prieš pasirodymo pradžią buvo įteiktos padėkos klubo darbuotojams ir rėmėjams už nuoširdų bendradarbiavimą, tarpusavio supratimą, sąžiningą darbą bei paramą, be kurios neapseinama nė per vienas varžybas ar renginius.

Vis tik pagrindiniu renginio akcentu tapo klubo sportininkų pasirodymas, kuris priminė evoliuciją (trijų skirtingų amžiaus grupių pasirodymai, nuo mažiausių iki didžiausių). Daug teigiamų emocijų sukėlė pačių mažiausiųjų (4-6 metų) dziudo grupės pasirodymas, kuriame buvo pademonstruoti įvairūs elementai iš jų užsiėmimų, lavinančių jų koordinaciją, lankstumą, vikrumą. Jų nuoširdumas, atkaklumas, susikaupimas buvo įvertintas garsiais susirinkusiųjų plojimais. Pačius mažiausius pakeitė sportininkai iš pradedančiųjų grupės. Ryžtas, pasididžiavimas tvyrojo ore. Čia jau buvo demonstruoti aukštesnė dziudo technika, sudėtingesni elementai iš treniruočių. Galiausiai atėjo ir vyriausiųjų eilė. Pasirodymo metu sportininkai demonstravo aukščiausio lygio kovos technikos veiksmus, sporto klubo „Audros“ dziudo trenerio ir jo brolio triukai sulaukė garsių palaikymo šūksnių ir plojimų.

Renginio metu buvo mestas iššūkis ir pačių mažiausiųjų sportininkų tėveliams, kurie sudalyvavo rungtyje. Jiems teko kuo daugiau kartų iškelti į viršų savąsias atžalas. Kadangi tai sportinė rungtis, jos dalyviai buvo atitinkamai ir apdovanoti – medaliais.

Kalėdinį sporto klubo „Audra“ dziudo pasirodymą užbaigė sportininkų apdovanojimai.

Klubo prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė nuoširdžiai dėkoja visiems prisidėjusiems prie Kalėdinio dziudo pasirodymo skirto klubo 20-mečiui paminėti renginio organizavimo ir įgyvendinimo. Ypač didelį AČIŪ tardama treneriui Tautvydui Antanaičiui už paruoštą vaikų pasirodymą, UAB „Gulbelė“ vadovui Arūnui Tarnauskui už tobulą šventinį tortą, tėveliams už tikėjimą savo vaikais ir pasitikėjimą mumis, vaikams už puikias renginio akimirkas.

Sporto klube „Audra“ nuo rugsėjo mėn. yra vykdoma neformalaus vaikų švietimo programa finansuojama tikslinių valstybės/Europos Sąjungos lėšų. Visą informaciją apie dziudo ir treniruoklių salės užsiėmimus galima rasti klubo FB paskyroje ar www.klubasaudra.lt

Close Menu