Kalėdinis štangos spaudimo turnyras

Kalėdinis štangos spaudimo turnyras

Gruodžio 19 d. Šakių sporto klubo „Audra“ treniruoklių salėje vyko jau tradiciniu tapęs Kalėdinis štangos spaudimo turnyras, kuris šiais metais buvo skirtas paminėti klubo 20 –ies metų jubiliejų. Varžybos asmeninės (dalyvavo klube sportuojantys sportininkai), o varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo išaiškinti pagal WILKS lentelės koeficientą.

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet susirinko išties gausus būrys sportininkų pasiryžusių pagerinti savo asmeninius rekordus ar tiesiog dar kartą pasitikrinti jėgas.
Varžybų dalyviai varžėsi keturiose amžiaus grupėse. Merginų tarpe geriausiai pasirodė Daiva Meletaitienė, išstūmus72,5 kg. Antroji vieta atiteko Ievai Bacevičiūtei išstūmusiai 40 kg ir trečioji vieta – Raimondai Bastytei, išstūmusiai 40 kg. Jaunių (iki 16 metų) amžiaus grupėje nugalėtoju tapo Paulius Mozūraitis iškėlęs 85 kg, antroji vieta Mantui Sutkui su 50 kg, trečią ir ketvirtą vietas atitinkamai pasidalino Skomantas Požaitis (išstūmęs 55 kg) ir Salvijus Stonkus su 45 kg. Jaunimo (iki 18 metų) amžiaus grupėje nugalėtoju tapo Mantas Bacevičius – 112,5 kg, antroji vieta atiteko Armandui Rudaičiui – 70 kg, trečioji vieta – Martynui Krapavickui 90 kg. Suaugusiųjų (vyresni nei 18 metų) tarpe aukso medalį iškovojo Tomas Slidziauskas išstūmęs 115 kg, sidabrą – Povilas Kuodys 95 kg ir bronzą – Paulius Švilpa 95 kg. Absoliučiu varžybų nugalėtoju tapo – Tomas Slidziauskas.

Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais. Absoliučiam nugalėtojui skirtas specialus prizas. Po varžybų visi dalyviai vaišinosi tortu ir dalinosi puikiomis emocijomis.

Visus varžybų dalyvius treniruoja treneris Saulius Jurkšaitis.

Sporto klube „Audra“ nuo rugsėjo mėn. yra vykdoma neformalaus vaikų švietimo programa finansuojama tikslinių valstybės/Europos Sąjungos lėšų. Visą informaciją apie dziudo ir treniruoklių salės užsiėmimus galima rasti klubo FB paskyroje ar www.klubasaudra.lt

Close Menu