Pasaulio IGF grappling imtynių taurės varžybos

Pasaulio IGF grappling imtynių taurės varžybos

Lapkričio 23 d., Kaune vyko Pasaulio IGF grappling imtynių taurės varžybos. Tai pirmą kartą Lietuvoje organizuojamos tokio lygio varžybos, į kurias susirinko išties didelis dalyvių skaičius ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kitų užsienio šalių.

Šakių sporto klubą „Audra“ atstovavo du sportininkai, tai Aida Vasiliauskaitė (šiuo metu besimokanti Panevėžio R.Sargūno sporto gimnazijoje) ir Linas Sniečkus (ilgą laiką besigydęs sportinę traumą). Abu sportininkai iškovojo prizines vietas.     

Aida Vasiliauskaitė GI (su kimono) svorio kategorijoje iki 74 kg tapo nugalėtoja atlikusi rankos laužimą ir GI absoliute, kur turėjo dvi kovas ir abi varžovės buvo įveiktos: viena rankos laužimu, kita – kojos laužimu. Tuo tarpu NO GI (be kimono) 69 kg svorio kategorijoje rankos laužimu pralaimėjo kovą ir užėmė antrąją vietą. Po varžybų Aida nors ir labai nuvargusi, bet jautėsi laiminga, kad išbandė savo jėgas ir šiose grappling imtynių taurės varžybose. Sportininkę varžyboms paruošė treneris R. Balta.

Lino Sniečkaus pergalės išties labai reikšmingos. Iškovotos dvi pirmos vietos. Pergalės iškovotos svorio kategorijoje +90 kg disciplinoje No Gi su pratęsimu ir GI disciplinoje pagrindinės kovos laiku. Sportininką grappling imtynių taurės varžyboms paruošė Šakių sporto klubo „Audra“ treneris T. Antanaitis.

Didžiuojamės sportininkų pergalėmis ir drąsa.

Close Menu