Iš pajūrio grįžo su medaliais

Iš pajūrio grįžo su medaliais

Gruodžio 1 d., Palangos sporto centro arenoje vyko „Palangos dziudo taurė 2018“, kur savo jėgas išbandė ir Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkų komanda. Šio turnyro tikslas: populiarinti dziudo sporto šaką, kelti sportuojančių meistriškumą ir palaikyti draugiškus santykius su kitais sporto klubais.

Nors daugeliui išvykusių į šį turnyrą, tai buvo pirmosios šio sezono varžybos, tačiau visi sporto klubo „Audra“ sportininkai grįžo tapę prizinių vietų nugalėtojais. Mindaugas Antanaitis svorio kategorijoje iki 73 kg ir Linas Sniečkus svorio kategorijoje +90 kg iškovojo antrąsias vietas. Vakaris Saukaitis (U-16) svorio kategorijoje iki 66 kg, Adas Kazlauskas (U-14) svorio kategorijoje iki 50 kg ir Adolfas Preisas (U-16) svorio kategorijoje iki 50 kg pasipuošė bronzos medaliais iškovodami trečiąsias vietas. Jų priešininkais buvo ne tik sportininkai iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninių šalių.

 

Puikius rezultatus ir toliau demonstruoja buvusi sporto klubo „Audra“ sportininkė Karolina Saukaitytė šiuo metu besimokanti Panevėžio R.Sargūno sporto gimnazijoje. Ji svorio kategorijoje iki 48 kg tapo aukso medalio savininke, o svorio kategorijoje iki 52 kg pasipuošė bronzos medaliu.

Šio turnyro organizatoriais buvo Šakių sporto klubas „Audra“, VšĮ Kovos menų akademija, Lietuvos dziudo federacija ir Judo Team Palanga.

Sportininkus varžyboms paruošė Šakių sporto klubo „Audra“ treneris Tautvydas Antanaitis.

Visi sportininkai yra neformalaus vaikų švietimo programos vykdomos Šakių sporto klube „Audra“ dalyviai.

Close Menu