Tarptautinis Šakių atviras dziudo čempionatas

Tarptautinis Šakių atviras dziudo čempionatas

Kovo 4 d. Šakių Jaunimo kūrybos ir sporto centro salėje vyko tarptautinis Šakių atviras dziudo čempionatas, kuriame dalyvavo apie 150 sportininkų iš įvairių Lietuvos miestų bei svečių iš užsienio. Šiuo čempionatu buvo siekiame populiarinti dziudo sporto šaką moksleivių tarpe bei kelti sportuojančių meistriškumą.

Šakių sporto klubo „Audros“ sportininkai pasirodė puikiai. Vis dar lyderės pozicijos neapleidžia Karolina Saukaitytė, kuri svorio kategorijoje iki 44kg užėmė pirmąją vietą. Gintarė Ambrazevičiūtė taip pat iškovojo garbingą prizinę trečią vietą. Vaikinų tarpe pirmąsias vietas iškovojo Vakaris Saukaitis, Linas Sniečkus, Matas Kavaliauskas. Bronzos medaliais džiaugėsi Adas Kazlauskas ir Augis Povilaitis. Visai ne daug iki prizinės vietos buvo likę ir Deimantui Lažauninkui, jis po keleto atkaklių kovų liko ketvirtas.

Visi nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais, diplomais, prizininkai apdovanoti atitinkamo laipsnio medaliais ir diplomais.

Varžybų organizatoriai dėkoja rėmėjams, kurie prisidėjo organizuojant šį čempionatą, tai Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centrui, Jono Palukaičio įmonei „Moba“; VšĮ Šakių greitosios med. pagalbos stoties medikų komandai; Rotušės odontologijos klinikai.

Sportininkus varžyboms paruošė JKSC ir Šakių sporto klubo „Audra“ mokytoja-trenerė Neringa Žebrauskienė.

Close Menu