Sportininkai grappling imtynių pirmenybėse tapo prizininkais

 

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Sportininkai grappling imtynių pirmenybėse tapo prizininkais

 

Spalio 15d. Švenčionyse vyko Lietuvos mokinių grappling imtynių pirmenybės, kuriose dalyvavo ir Šakių rajono sportininkai.

Varžybos prasidėjo sportininkų pasveikinimais, kuriuos tarė į varžybas atvykę svečiai. Vėliau pristatyti čempionato teisėjai, įteikti LGF marškinėliai Lietuvos Graplingo federacijos rinktinės nariams, sportininkai supažindinti su imtynių taisyklėmis po kurių ir prasidėjo grappling imtynių pirmenybės.

Lietuvos mokinių grappling imtynių pirmenybėse dalyvavo Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkai. Jie visi tapo prizinių vietų nugalėtojais. Pirmąją vietą vaikinų tarpe iškovojo Ignas Žekonis ir Marius Juočiūnas, o trečiąsias vietas – Augis Povilaitis, Modestas Merkevičius.

Nugalėtojai buvo apdovanoti diplomais, medaliais ir prisiminimo dovanomis.

Sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC mokytoja  ir sporto klubo „Audra“ trenerė Neringa Žebrauskienė.

Rugsėjo-gruodžio mėn. vykdomas LMNŠC finansuojamas projektas „Sveikatingumo ir fizinio aktyvumo užsiėmimai sporto klube „Audra““, kurio metu siekiama populiarinti fizinį vaikų aktyvumą įvairiuose sportiniuose užsiėmimuose (treniruotėse, varžybose, turnyruose, čempionatuose), taip stiprinant jų fizinį aktyvumą, sveikatą ir gerovę.

Kviečiame visus norinčius vaikus ir jaunuolius prisijungti prie sportinės veiklos – linksmai, prasmingai ir sveikai praleisti savo laisvalaikį!

Close Menu