Graplingo čempionate puikiai kovojo „Audros“ sportininkai

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Sekmadienį, Šakiuose, vyko atviras Šakių rajono grappling imtynių čempionatas, kurį organizavo Šakių sporto klubas „Audra“ kartu su Lietuvos graplingo federacija. Į renginį atvyko ir sveikinimo žodį varžybų dalyviams ir žiūrovams tarė LR seimo narys, Lietuvos ir Tarptautinės grappling federacijos įkūrėjas Kęstutis Smirnovas, sporto klubo „Audra“ prezidentė Linutė Čikanavičienė ir klubo dalininkas, Lietuvos graplingo federacijos nacionalinės kategorijos teisėjas Algirdas Kazlauskas.

Čempionate dalyvavo beveik 100 sportininkų ne tik iš daugelio Lietuvos miestų, bet ir kaimyninės Lenkijos.

Varžybose labai šauniai pasirodė sporto klubo „Audra“ sportininkai. Čempionų vardus ir aukso  medalius, savo svorio kategorijoje, iškovojo sporto klubo „Audra“ sportininkai Marius Juočiūnas, Modestas Merkevičius, Donatas Klimovas, Aronas Klimašauskas ir Linas Sniečkus. Labai nedaug iki pergalės pritrūko Mantui Stanaičiui, kuris iškovojo sidabro medalį ir užėmė antrąją vietą, o varžybose dalyvavęs Augis Povilaitis iškovojo bronzą ir užėmė trečią vietą. Sportininkus varžyboms paruošė klubo trenerė Neringa Žebrauskienė.   

Šakių sporto klubas „Audra“ kviečia moksleivius registruotis į klube vykdomas NVŠ programas ir nemokamai lankyti kovos menų ir treniruoklių salės užsiėmimus.

Close Menu