Puikūs dziudo imtynininkų rezultatai

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Gruodžio 2 dieną, Šakių sporto klubo „Audra“ salėje vyko sporto klubo „Audra“ dziudo turnyras, kuriame be klubo sportininkų, dalyvavo ir svečiai iš Marijampolės. Varžybose dalyvavo apie 50 sportininkų, kurie varžėsi 13 skirtingo svorio kategorijų.

Varžybų dalyvius ir svečius pasveikino Šakių sporto klubo „Audra“ prezidentė Linutė Čikanavičienė bei Šakių JKSC dziudo imtynių mokytoja Neringa Žebrauskienė.

 Šakiečiai šiose varžybose iškovojo vienuolika pirmųjų vietų, šešias antrąsias vietas ir penkias trečiasias vietas. Prizines vietas iškovoję sportininkai buvo apdovanoti atitinkamo laipsnio diplomais ir medaliais.

Geriausiai šiose varžybose sekėsi pirmąsias vietas, savo svorio kategorijose, iškovojusiems  Juozui Basčiui,  Joriui Lebedžinskui , Deimantui Lažauninkui, Grantui Akeliui, Adolfui Preisui, Karolinai Saukaitytei, Augiui Povilaičiui, Vakariui Saukaičiui, Mariui Juočiūnui, Mantui Stanaičiui ir Linui Sniečkui. Ne daug iki pergalės trūko ir antrųjų vietų laimėtojams Rokui Kažemėkaičiui, Emiliui Gorges, Antanui Tarnauskui, Ignui Žekoniui, Mantui Bacevičiui ir Donatui Klimovui. Trečiąsias vietas iškovojo Augustas Stonkus, Modestas Kluonius, Justas Mickevičius, Gabrielius Tiškevičius Aronas Klimašauskas

Sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC dziudo imtynių mokytoja Neringa Žebrauskienė.

 Taip pat kviečiame moksleivius registruotis į klube vykdomas NVŠ programas ir nemokamai lankyti kovos menų ir treniruoklių salės užsiėmimus.

Close Menu