Iškovoti bronzos medaliai

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Lapkričio 13 dieną, Utenoje vyko Lietuvos atviras grappling imtynių čempionatas, į kurį suvažiavo patys stipriausi sportininkai iš visos Lietuvos. Čempionatą organizavo Lietuvos graplingo federacija kartu su Utenos sporto klubo „Impulsas“ vadovu Kastyčiu Stankevičiumi. Pasveikinti ir palinkėti sportininkams gražių pergalių atvyko ir LR seimo narys Kęstutis Smirnovas. 

Varžybose dalyvavo apie 80 dalyvių. Čempionato metu galėjome išvysti pačius stipriausius Lietuvos kovotojus, kurių stipriausi dalyvaus 2017 metų gegužės mėnesį vyksiančiame Baltijos šalių čempionate bei rugsėjo mėnesį vyksiančiose Europos grappling taurės varžybose. Čempionato metu buvo filmuojama, todėl finalines kovas ir kitų kovų gražiausias akimirkas galėsime išvysti per SPORT1 TV.

 Čempionate prizines vietas ir bronzos medalius iškovojo ir sporto klubo ‚Audra“ sportininkai Modestas Merkevičius ir Mantas Stanaitis. Sportininkus varžyboms paruošė trenerė Neringa Žebrauskienė.

Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti medaliais, taurėmis ir prizais.

Dalyvauti absoliučioje svorio kategorijoje ir laimėti grappling imtynių čempiono taurę panoro šeši sportininkai. Sėkmė šiais metais lydėjo imtynininką Sergej Grečicho iš Vilniaus kovos menų centro „Smauglys“.

Close Menu