Dziudo čempionate iškovotos aštuonios prizinės vietos

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Spalio 23 dieną, Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro salėje, vyko Šakių rajono atviras jaunių, jaunučių ir vaikų dziudo čempionatas, kurį organizavo Šakių JKSC ir Šakių sporto klubas „Audra“. Čempionate dalyvavo 240 sportininkų ne tik iš 16 įvairių Lietuvos miestų, bet ir kaimyninių šalių – Ukrainos, Lenkijos ir Latvijos.  

Sveikinimo žodį varžybų dalyviams ir žiūrovams tarė Šakių JKSC direktorė Roma Paškevičiūtė bei klubo „Audra“ vadovas Kęstutis Smirnovas, kurie varžybų pabaigoje dalyvavo ir sportininkų apdovanojime.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Džiugu, kad šiame dziudo čempionate, kuriame dalyvavo toks gausus būrys sportininkų, Šakių komanda iškovojo net 8 medalius.

Geriausiai čempionate pasirodė pirmąją vietą iškovojusi Karolina Saukaitytė (44 kg). Antrąsias vietas savo svorio kategorijose iškovojo Joris Lebedžinskas (27 kg) ir Justas Mickevičius. Trečiąsias vietas iškovojo Rokas Kažemėkaitis (24 kg), Modestas Kluonius (42 kg), Deimantas Lažauninkas (30 kg), Vakaris Saukaitis (55 kg) ir Mantas Stanaitis (66 kg).

Varžybų prizininkai buvo apdovanoti medaliais, diplomais, o varžybų nugalėtojams buvo įteiktos ir taurės.

Sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC mokytojas ekspertas Kęstutis Smirnovas.

Close Menu