Sėkmė lydėjo grappling imtynių sportininkus Latvijoje

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Balandžio 23 dieną, Latvijoje, Rygos mieste, vyko antrasis, atviras Latvijos grappling imtynių čempionatas, kuriame gausiai dalyvavo sportininkai iš Latvijos, Lietuvos ir Rusijos įvairių miestų ir klubų. Varžybas organizavo Tarptautinė Grappling federacija kartu su Latvijos grappling federacija.  Prieš pradedant varžybas, sveikinimo žodį susirinkusiems sportininkams ir žiūrovams tarė Tarptautinės grappling imtynių federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas, kuris pasidžiaugė, kad ši dar palygint neseniai susikūrusi federacija vienija daug sporto klubų ir organizacijų ne tik Lietuvoje, bet ir kitose šalyse ir kad šią sporto šaką renkasi vis daugiau sportininkų.

 Čempionato metu galėjome išvysti pačius stipriausius Latvijos ir kaimyninių šalių kovotojus, kurių stipriausi dalyvaus 2016 metų gegužės mėnesį Lietuvoje vyksiančiame Baltijos šalių čempionate bei rugsėjo mėnesį taip pat Lietuvoje vyksiančiame  Europos taurės atvirame grappling imtynių čempionate.

Čempionate dalyvavo ir pergalių siekė keturiolika Šakių sporto klubų „Audra“ ir „Ošimas“ sportininkų. Šakiečiai pasirodė labai puikiai, iškovoję 5 pirmąsias vietas, 3 antrąsias ir 3 trečiąsias vietas. Čempionais tapo Mantas Stanaitis ir Linas Sniečkus iš sporto klubo „Audra“ ir Evelina Eidikytė, Ignas Vaičiūnas, Ernestas Varankevičius iš sporto klubo „Ošimas“. Ernestui čempionate sekėsi ypač gerai, jis ne tik iškovojo pirmąją vietą savo svorio kategorijoje, bet laimėjo ir mažąjį grappling čempiono diržą.

Antrąsias vietas varžybose iškovojo Marius Juočiūnas iš „Audros“ klubo bei Ieva Smirnovaitė ir Lukas Sutkaitis iš klubo „Ošimas“. Trečiąsias vietas iškovojo Modestas Merkevičius iš „Audros“ klubo ir Irma Barinova bei Auksė Kaušiūtė atstovavusios klubą „Ošimas“.

Šakių sportininkai namo grįžo iškovoję ne tik daug prizinių vietų bei čempiono diržą, bet ir iškovoję pirmos vietos komandinę taurę, pasirodę geriausiai tarp visų čempionate dalyvavusių klubų. Puikiai pasirodė ir Lietuvos grappling imtynių rinktinė, užėmusi antrąją vietą tarp kitų šalių rinktinių ir parsivežusi namo taurę.

Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti diplomais ir medaliais.

Šakiečius sportininkus varžyboms paruošė treneriai Kęstutis ir Vytautas Smirnovai.

Klube „Audra“ laukiami visi, kurie nori sportuoti ir aktyviai leisti savo laisvalaikį. Jums siūlome kovos menų užsiėmimus, o taip pat laukiame ir klubo treniruoklių salėse.

Taip pat dėkojame visiems pervedusiems praeitais metais 2 % pajamų mokesčio mūsų klubui. Tikimės ir šiais metais Jūsų paramos. Daugiau informacijos: www.klubasaudra.lt

Close Menu