Velykinės štangos spaudimo varžybos

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Balandžio 7 d., sporto klube „Audra“ vyko tradicinės, velykinės štangos spaudimo varžybos, kuriose dalyvavo tik sporto klube sportuojantys sportininkai, kurie varžėsi trijose amžiaus grupėse. Nugalėtojai ir prizininkai buvo nustatyti, pagal WILKS koeficientą.

 Amžiaus grupėje iki 16 metų, nugalėjo  Daumantas Lekavičius, išspaudęs 97.5 kg.,  Edgaras Irnius  iškovojo antrąją vietą, išspaudęs 62.5 kg., o trečias liko Ignas Sutkus, iškėlęs 37.5 kg. svorį. Tarp sportininkų, kurie varžėsi grupėje iki 18 metų., nugalėjo Henrikas Ignatavičius, išspaudęs 110 kg., antrąją vietą užėmė Martynas Grygelis, iškėlęs 115kg., o trečias – Ernestas Bendinskas, įveikęs 80 kg. svorį. Tarp suaugusių, nugalėtoju tapo Edvinas Ignatavičius, išspaudę 140 kg., antras liko Gediminas Račkauskas, įveikęs 140kg., o trečias –Tadas Vaitkūnas, iškėlęs 115 kg.svorį.

 Jau kelinti metai iš eilės, nepralenkiamas yra Edvinas Ignatavičius, kuris ir šiemet tapo absoliučiu varžybų nugalėtoju.

Klubo prezidentas, Kęstutis Smirnovas, varžybų nugalėtojus apdovanojo taurėmis ir medaliais,  varžybų prizininkus – medaliais, o absoliučiam varžybų nugalėtojui buvo įteiktas specialus prizas. Sportininkus varžyboms paruošė, klubo treneris Rimantas Simokaitis.

Close Menu