Grappling imtynių taurė

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Kovo 20 dieną, Klaipėdoje vyko Lietuvos atviros grappling imtynių taurės pirmenybės, kuriose dalyvavo apie 200 sportininkų ne tik iš Lietuvos, bet ir keleto Latvijos miestų bei Kaliningrado. Varžybas organizavo Lietuvos Grappling federacija kartu su Klaipėdos VšĮ „Kovos menų namai“ Pasveikinti ir palinkėti sportininkams gražių pergalių atvyko ir Klaipėdos miesto savivaldybės vicemerė Judita Simonavičiūtė bei Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Arvydas Vaitkus.

 Pirmenybių metu galėjome išvysti pačius stipriausius Lietuvos ir kaimyninių šalių kovotojus, kurių stipriausi dalyvaus 2016 metų gegužės mėnesį vyksiančiame Baltijos šalių grappling imtynių čempionate bei rugsėjo mėnesį vyksiančiame Europos taurės atvirame grappling imtynių čempionate. Pirmenybių metu buvo filmuojama, todėl finalines kovas ir kitų kovų gražiausias akimirkas galėsime išvysti per SPORT1 TV, laidoje „Grappling LT“.

Pirmenybėse dalyvavo ir pergalių siekė dešimt Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkų. Šakiečiai pasirodė labai puikiai, iškovoję 3 pirmąsias vietas, 4 antrąsias ir 2 trečiąsias vietas. Čempionais tapo Gytis Povilaitis, Marius Juočiūnas ir Erikas Suslovas. Antrąsias vietas iškovojo Modestas Merkevičius, Linas Sniečkus, Aronas Klimašauskas ir Ignas Žekonis. Trečiąsias vietas iškovojo Donatas Klimovas ir Mantas Stanaitis. Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti diplomais ir medaliais.

Klubo „Audra“ sportininkus varžyboms paruošė treneris Kęstutis Smirnovas.

Klube „Audra“ laukiami visi, kurie nori sportuoti ir aktyviai leisti savo laisvalaikį. Jums siūlome kovos menų užsiėmimus, o taip pat laukiame ir klubo treniruoklių salėse.

Taip pat dėkojame visiems pervedusiems praeitais metais 2 % pajamų mokesčio mūsų klubui. Tikimės ir šiais metais Jūsų paramos. Daugiau informacijos: www.klubasaudra.lt

Close Menu