Du aukso medaliai iškovoti grappling imtynių čempionate

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Vasario 14 d., Pakruojyje, vyko Pakruojo atviras Grappling čempionatas, kurį organizavo Lietuvos graplingo federacija kartu su Pakruojo sporto klubu „Skorpionas BJJ“. Varžybose dalyvavo apie 150 sportininkų iš šešiolikos Lietuvos miestų.

Varžybų dalyvius ir žiūrovus pasveikinti atvyko Pakruojo rajono meras Saulius Gegieckas, Pakruojo rajono sporto centro direktorius Rimantas Čeponis, LGF prezidentas Kęstutis Smirnovas bei varžybų organizatorius Pakruojo sporto klubo „Skorpionas BJJ“ prezidentas Modestas Ušinskas.

Sportininkai kovojo trijose amžius grupėse : jaunių, jaunimo ir suaugusių bei dėl absoliutaus varžybų nugalėtojo vardo. Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti medaliais ir diplomais, o absoliučiam varžybų nugalėtojui atiteko Pakruojo mero įsteigta taurė.

Čempionate puikiai pasirodė sporto klubo „Audra“ sportininkai Mantas Stanaitis (60 kg) ir Erikas Suslovas (72kg),  iškovoję nugalėtojų vardus. Antrąsias vietas savo svorio kategorijose iškovojo Solveiga Grigytė (virš 56 kg), Aronas Klimašauskas (64 kg) ir Darius Valaitis.  Trečiąją vietą iškovojo Ignas Žekonis (45 kg). Sportininkus varžyboms paruošė treneris Kęstutis Smirnovas.

Close Menu