Lietuvos graplingo federacijai – 2 metai!

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Sausio 31d. Šakiuose, vyko Lietuvos graplingo federacijos narių visuotinis susirinkimas, kurį organizavo federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas. Prieš du metus susikūrusi federacija šiuo metu vienija 35 jai priklausančius sporto klubus.

Į susirinkimą atvyko 20 federacijai priklausančių sporto įstaigų vadovų, taip pat dalyvavo ir daug  kitų kviestinių svečių.

Susirinkimo metu buvo apžvelgti praėjusiųjų metų renginiai, buvo pristatytas ir patvirtintas 2016 metų sporto renginių kalendorius bei patvirtinta sudaryta LGF sportininkų rinktinė. Susirinkimo metu buvo aptarta TV laidų apie grappling imtynes kūrimas ir transliavimas per Sport1 TV. Praeitais metais per Sport 1 televiziją buvo parodytos 8 laidos apie svarbiausius Lietuvos grappling federacijos organizuotus čempionatus bei turnyrus. Susirinkimo metu didelis dėmesys buvo skirtas ir teisėjų atestacijos tvarkai bei organizuojamiems seminarams.

Aptarus visus numatytus darbotvarkės klausimus, visi susirinkimo dalyviai buvo pakviesti į kavinę „Kiba“, kur vyko 2015 metų geriausių sportininkų, trenerių, varžybų teisėjų ir darbuotojų apdovanojimas. Apdovanojimus įteikti buvo pakviestas pagrindinis Lietuvos graplingo federacijos organizuojamų renginių rėmėjas, UAB „ Gulbelė“ vadovas Arūnas Tarnauskas.

Pirmiausiai buvo pagerbtas geriausius sportinius rezultatus pasiekusių sportininkų ir juos paruošusių trenerių penketukas. Į jaunimo amžiaus penketuką pateko ir du šakiečiai, tai sporto klubo „Audra“ sportininkas Linas Sniečkus ir sporto klubo „Ošimas“ sportininkas Ignas Vaičiūnas. Padėkos raštais už gerą sportininkų paruošimą, siekiant aukštų sportinių rezultatų, buvo apdovanoti treneriai, kurių sportininkai pateko į LGF rinktinę. Tarp apdovanotųjų buvo ir broliai Vytautas ir Kęstutis Smirnovai. Už objektyvų ir sąžiningą teisėjavimą padėkos buvo įteiktos ir varžybų teisėjams. Neliko pamiršti ir kiti darbuotojai, kurių pagalba reikalinga organizuojant sporto renginius ir  varžybas. Padėkos raštas buvo įteiktas sporto klubo „Audra“ administratorei Linutei  Čikanavičienei.

Po apdovanojimų ceremonijos, visi dalyviai buvo pakviesti pasivaišinti 2 metų gimtadienio proga, iškeptu tortu, pasidalinti mintimis ir pabendrauti.

Lietuvos graplingo federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas dėkoja visiems rėmėjams, skyrusiems paramą, kurios pagalba galėjome suorganizuoti ne vieną sportinį renginį.

Close Menu