Graplingo čempionate šakiečiai iškovojo 7 prizines vietas

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Sausio 23 d., Vilniuje, vyko Vilniaus atviras Grappling imtynių čempionatas, kurį organizavo Lietuvos graplingo federacija kartu su Vilniaus sporto klubu „Arėjas“. Varžybose dalyvavo virš 200 sportininkų iš įvairių Lietuvos miestų ir kaimyninių šalių.

Varžybų dalyvius ir žiūrovus pasveikino varžybų organizatorius sporto klubo „Arėjas“ vadovas Adrijus Kupstas bei LGFprezidentas Kęstutis Smirnovas, kuris įteikė padėkas ir šio čempionato rėmėjams. Taip pat buvo pasirašyta ir bendradarbiavimo sutartis tarp Lietuvos Sambo federacijos prezidento Eduardo Rudos ir Lietuvos Grapplingo federacijos prezidento Kęstučio Smirnovo, tai parodo, kad ši sporto šaka tampa vis žinomesnė ir puikiai atranda vietą tarp kitų sporto šakų.

Smagu, kad šiame čempionate klubo „Audra“ sportininkai iškovojo net 8 prizines vietas. Čempionų vardus savo svorio kategorijose iškovojo: Mantas Stanaitis ir Modestas Merkevičius. Antrąsias vietas iškovojo Augis Povilaitis ir Marius Juočiūnas. Trečiąsias vietas iškovojo Ignas Žekonis, Aronas Klimašauskas ir Darius Valaitis. Čempionate kovojęs Rytis Miliušis iškovojo ketvirtąją vietą. Sportininkus varžyboms paruošė treneris Kęstutis Smirnovas.

Close Menu