Kalėdinis dziudo turnyras, Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šakių rajono PK taurei laimėti

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Š.m. gruodžio 20 dieną, Šakių JKSC salėje vyko tradicinis, kalėdinis dziudo turnyras, Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šakių rajono PK taurei laimėti.

Varžybas organizavo Šakių sporto klubas „Audra“ kartu su Marijampolės apskrities VPK Šakių rajono policijos komisariatu, Šakių rajono švietimo ir sporto skyriumi bei Šakių JKSC.

Kadangi šių metų spalio- gruodžio mėnesiais klubas vykdė neformaliojo vaikų švietimo programas, tai turnyre dalyvavo ir kovos menų programos dalyviai, kur galėjo išbandyti savo jėgas ir parodyti ką per šį laikotarpį išmoko. Kad šakiečiams būtų įdomiau kovoti, šiais metais į turnyrą buvo pakviesti ir sportininkai iš Jurbarko. 

Prieš pradedant sportines varžybas, buvo pagerbti ir geriausi 2015 metų klubo „Audra“ sportininkai, kuriems klubo „Audra“ prezidentas Kęstutis Smirnovas įteikė padėkas, už aukštus sportinius pasiekimus 2015 metais ir klubo rėmėjos UAB „Maxima“ saldumynų maišelius. Šiais metais Lietuvos čempionais ir prizininkais tapo net 25 klubo sportininkai.

Taip pat už paramą ir bendradarbiavimą buvo padėkota klubo rėmėjams: UAB „Gulbelė“, Jono Palukaičio įmonei „Moba“, UAB „Aletovis“, UAB „Maxima“, VšĮ Šakių greitosios medicinos pagalbos stočiai, Šakių rajono sav. visuomenės sveikatos biurui, Šakių JKSC bei  Šakių rajono policijos komisariatui.

Po sportininkų bei rėmėjų pagerbimo ir apdovanojimo, neformaliojo vaikų švietimo kovos menų  programos dalyviams  buvo įteikti  diržų  išlaikymo pažymėjimai ir  budo  pasai. Po visų apdovanojimų vyko dziudo varžybos. Varžybų nugalėtojais, savo svorio kategorijose tapo: Rokas Kažemėkaitis, Joris Lebedžinskas, Lukas Baras, Adolfas Preisas, Dovas Stankaitis, Adas Kazlauskas, Nojus Šimkonis, Eimantas Zokas, Nojus Krankauskas, Donatas Klimovas, Aronas Klimašauskas, Mantas Stanaitis, Gytis Petkevičius.

Dėl absoliutaus varžybų nugalėtojo vardo ir Šakių rajono PK įsteigtos taurės, kovojo stipriausi JKSC bei klubo „Audra“ sportininkai. Šiais metais šį vardą ir taurę iškovojo Gytis Petkevičius.

Apdovanoti sportininkus atvyko Šakių policijos komisariato viršininkas Mindaugas Akelaitis, kuris turnyro prizininkus apdovanojo diplomais ir medaliais, o varžybų nugalėtojus dar ir taurėmis. O koks kalėdinis turnyras be saldumynų, šiais metais jas klubui dovanojo UAB „Maxima“.

Šiuo kalėdiniu turnyru užbaigėme šių metų neformaliojo vaikų švietimo vykdytas programas ir kviečiame visus moksleivius registruotis į kitais metais vėl vyksiančias neformaliojo vaikų švietimo kovos menų ir treniruoklių salėje užsiėmimų programas. Visi moksleiviai užsiregistravę sausio mėnesį visus metus galės sportuoti NEMOKAMAI. 

 

Close Menu