Kalėdinės štangos spaudimo varžybos

Gruodžio 15d., sporto klube „Audra“ vyko tradicinės, kalėdinės štangos spaudimo varžybos. Varžybose dalyvavo 11 klube sportuojančių sportininkų, kurie varžėsi trijose amžiaus grupėse. Nugalėtojai ir prizininkai buvo nustatomi, pagal WILKS koeficientą.

 Amžiaus grupėje iki 16metų, nugalėjo Daumantas Lekavičius, išspaudęs 100 kg., Žygimantas Riauza, iškėlęs 85kg., liko antras, o trečią vietą užėmė Povilas Rinkevičius, iškėlęs 45kg. Tarp sportininkų, kurie varžėsi grupėje iki 18metų, nugalėjo Henrikas Ignatavičius iškėlęs 110kg., antras liko Saulius Jakštys, iškėlęs 97.5 kg., o trečias –Martynas Grygelis, įveikęs 110kg. svorį. Tarp suaugusių, nepralenkiamas buvo Edvinas Ignatavičius, išspaudęs 135 kg., antras liko Gediminas Račkauskas -120kg., o trečias – Dainius Skladas, iškėlęs 95 kg. svorį. Absoliutaus varžybų nugalėtojo vardą, jau kelinti metai iš eilės, vėl iškovojo Edvinas Ignatavičius.

Klubo prezidentas, Kęstutis Smirnovas, varžybų nugalėtojus apdovanojo diplomais, medaliais ir taurėmis, varžybų prizininkus – diplomais ir medaliais, o absoliučiam varžybų nugalėtojui buvo įteiktas specialus, sporto klubo „Audra“ simbolika papuoštas prizas.

 Sportininkus varžyboms paruošė klubo treneris Rimantas Simokaitis.

Close Menu