Nacionalinėje karjeros savaitėje dalyvavo ir žiniomis bei patirtimi dalinosi Kęstutis Smirnovas

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Socialiai atsakingos organizacijos vadovu save vadinantis Lietuvos graplingo federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas savo patirtimi dalinosi su Šakių rajono Žvirgždaičių progimnazijos moksleiviais. Taip bušido žvaigždė paminėjo Nacionalinę karjeros savaitę, kurios metu įvairių organizacijų darbuotojai – savanoriai  vyko į susitikimus su moksleiviais bei pasakojo apie savo specialybes bei šalies darbo rinką, tokiu būdu tikėdamiesi palengvinti būsimos profesijos paieškas.

K.Smirnovas mokinius supažindino su profesionalaus sportininko ir sportinių organizacijų vadovo specialybe. Taip pat mokiniai dalyvavo sportiniame užsiėmime. Dažniausiai toki susitikimai vaikams padaro įspūdį ir graplingo imtynių užsiėmimai pasipildo keletu naujų narių.

„Ne pirmus metus dalyvaujame tokiuose renginiuose, todėl žinome, ko juose galime tikėtis. Vaikų degančios akys išduoda, kad tai yra  jiems įdomu. Kai kurie jų sportą pasirenka vietoj gatvės. O mums prioritetų skalėje tai užima pačią aukščiausią vietą.  Aš esu socialiai atsakingas žmogus, todėl man svarbu kuo įmanoma labiau prisidėti prie jaunų žmonių gerovės. Aš tikrai noriu, kad šalyje, kurioje gyvenu, jauni žmonės rinktųsi teisingą  gyvenimo kelią. Sportas yra vienas iš kelių, leidžiančių tą padaryti. Juk sportuodami jauni žmonės dažniausiai turi tikslą, kurio siekdami, jie nebeturi laiko negeroms veikloms. Todėl ir agituoju jaunus žmones rinktis sportą. Žinoma, tuo pačiu ir grapling imtynes “-  po susitikimo pasakojo Lietuvos graplingo federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas.

Close Menu