Šakiuose vyko Lietuvos Grappling imtynių čempionatas

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Lapkričio 8 dieną, Šakiuose vyko Lietuvos atviras grappling imtynių čempionatas, į kurį suvažiavo patys stipriausi sportininkai iš visos Lietuvos. Varžybas atidarė Lietuvos Grappling federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas, kuris pasidžiaugė sportininkų gausumu ir įteikė sertifikatus į grappling federaciją įstojusiems klubams.

Pasveikinti ir palinkėti sportininkams gražių pergalių atvyko ir Šakių rajono savivaldybės meras Juozas Bertašius. Šį čempionatą Lietuvos grappling federacija organizavo kartu su Šakių JKSC, Šakių rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriumi bei Šakių sporto klubu “Audra”. Varžybose dalyvavo apie 200 dalyvių. Čempionato metu galėjome išvysti pačius stipriausius Lietuvos kovotojus, kurių stipriausi dalyvaus 2016 metų gegužės mėnesį vyksiančiame Baltijos šalių čempionate bei rugsėjo mėnesį vyksiančiose Grappling Europos taurės varžybose. Čempionato metu buvo filmuojama, todėl finalines kovas ir kitų kovų gražiausias akimirkas galėsime išvysti per SPORT1 TV, laidoje „Čempionai LT“.

Čempionate dalyvavo ir pergalių siekė 30 Šakių sporto klubų „Audra“ ir „Ošimas“ sportininkų. Šakiečiai sportininkai šiame čempionate iškovojo 5 pirmąsias vietas, 6 antrąsias ir 5 trečiąsias vietas. Čempionais tapo Gytis Povilaitis, Donatas Klimovas, Marius Juočiūnas, Aronas Klimašauskas iš sporto klubo „Audra“ ir Vygandas Kaušius iš sporto klubo „Ošimas“. Antrąsias vietas iškovojo Gytis Petkevičius, Mantas Stanaitis, Karolis Mikolaitis ir Modestas Merkevičius  iš „Audros“ klubo bei  Karolis Mulvinskas ir  Dovydas Sederevičius  iš klubo „Ošimas“. Trečiąsias vietas iškovojo Paulius Venys, Darius Valaitis, Linas Sniečkus iš „Audros“ klubo  ir  Ervinas Mačiulaitis  bei Lukas Sutkaitis atstovavę klubą „Ošimas“.

Klubo „Audra“ sportininkus varžyboms paruošė treneris Kęstutis Smirnovas, klubo „Ošimas“ sportininkus paruošė treneris Vytautas Smirnovas.

Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti medaliais. Dalyvauti absoliučioje svorio kategorijoje ir laimėti grappling imtynių čempiono taurę panoro net devyni sportininkai. Sėkmė šiais metais lydėjo imtynininką Viktor Tomaševič iš Vilniaus kovos menų centro „Smauglys“.

LGF prezidentas už pagalbą ir paramą organizuojant turnyrą, dėkoja  VšĮ Greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Jono Palukaičio įmonei „Moba“.

Close Menu