Sekmadienį Švenčionyse varžėsi jaunieji GRAPPLNG imtynių sportininkai

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Š.m. spalio 25 dieną, Švenčionyse, vyko moksleivių atviras grappling imtynių čempionatas, Švenčionių rajono mero taurei laimėti, kurį organizavo Švenčionių sporto klubo „Liūto narvas“ vadovas Dainius Burokas kartu su Lietuvos graplingo federacijos prezidentu Kęstučiu Smirnovu.  Varžybose dalyvavo daugiau kaip 60 sportininkų iš įvairių Lietuvos miestų.

 Į renginį atvyko Švenčionių rajono savivaldybės meras Rimantas Klipčius, kuris ne tik tarė sveikinimo žodį susirinkusiems varžybų dalyviams ir žiūrovams tarė, bet ir stebėjo visą renginį, bei dalyvavo sportininkų apdovanojime.

Čempionate dalyvavo ir pergalių siekė 9 Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkų.  Šakiečiai šiame čempionate iškovojo 7 prizines vietas. Geriausiai sekėsi pirmąsias vietas savo amžiaus grupėse ir svorio kategorijose iškovojusiems Aronui Klimašauskui, Mariui Juočiūnui ir Gyčiui Povilaičiui. Ne daug iki pergalės trūko Karoliui Mikolaičiui, Linui Sniečkui, Mantui Kontrimavičiui ir Augiui Povilaičiui, iškovojusiems antrąsias vietas. Varžybose dalyvavę Modestas Merkevičius ir Edgaras Jazminskas, kovodami dėl trečios vietos pralaimėjo ir liko ketvirtoje vietoje.

Varžybų pabaigoje vyko kovos dėl absoliutaus varžybų nugalėtojo vardo ir Švenčionių rajono mero įsteigtos taurės, kurią šiais metais iškovojo Alvydas Paulikevičius iš Vilniaus, atstovavęs sporto klubą „Smauglys“.

Čempionato nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti atitinkamo laipsnio diplomais, medaliais ir Švenčionių vaistažolių fabriko įsteigtais prizais.

Sporto klubo „Audra“ sportininkus varžyboms pasiruošė treneris Kęstutis Smirnovas.

LGF prezidentas dėkoja  visiems prisidėjusiems prie šio čempionato organizavimo ir visus sportininkus kviečia lapkričio 8 dieną į Šakius, kur vyks Lietuvos atviras Grappling imtynių čempionatas. Čempionate ne tik išvysime stipriausius imtynininkus iš visos Lietuvos, bet šis renginys bus filmuojamas ir įdomiausias kovas bei jų fragmentus galėsime stebėti per Sport1 televiziją.

Close Menu