Europos graplingo čempionate – šakiečių triumfas

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Pirmą kartą istorijoje surengtame Europos graplingo čempionate, kuris vyko  rugsėjo 26 d. Garliavos kultūros ir sporto centre ,  dalyvavo  daugiau kaip šimtas sportininkų iš įvairių Europos šalių. Lietuvos sportininkai kovojo  puikiai ir  bendroje įskaitoje tapo absoliučiais nugalėtojais. Antrą vietą absoliučioje įskaitoje užėmė Baltarusija, treti liko Latvijos sportininkai. Pirmenybėse taip pat dalyvavo Gruzijos, Bulgarijos, Rusijos, Austrijos bei svečių teisėmis Alžyro graplingo imtynininkai.

Čempionate dalyvavo ir Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkai. Šakiečiai pasirodė ypač puikiai. Net trys sportininkai iškovojo pirmas vietas savo svorio kategorijose. Čempionais tapo Donatas Klimovas, Mantas Stanaitis ir Gytis Povilaitis.  Antras vietas iškovojo klubo „Audra“ sportininkai Augis Povilaitis, Aronas Klimašauskas, Tomas Mkrtchyan, Gabrielius Merkeliūnas ir Linas Sniečkus. Bronzos medalius iškovojo Marius Juočiūnas ir Aurimas Juknaitis.

„Nežinau, ar čia namų sienos padėjo, tačiau mūsų pačios optimistiškiausios prognozės buvo viršytos su kaupu. Tikrai labai didžiuojamės savo sportininkais 

Close Menu