Kęstutis Smirnovas susitiko su Gruzijos graplingo nacionalinės federacijos prezidentu Jege Sakhokia

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Rugpjūčio 7 dieną, Kaune, tarptautinės graplingo federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas susitiko su Gruzijos graplingo nacionalinės federacijos prezidentu Jege Sakhokia, kadangi mažiau nei po dviejų mėnesių Lietuvoje įvyksiančiame Europos graplingo čempionate varžysis ir Gruzijos sportininkai. Čempionate išvysime tris stipriausius Gruzijos sportininkus, kovosiančius dėl čempiono diržo.

„Gruzija tik šiemet nusprendė įkurti savo šalies graplingo federaciją, tad džiugu, kad jie galės atvykti  į Lietuvą, nes neabejoju, kad įneš naujų spalvų. Dvikovinis sportas Gruzijoje visada buvo labai aukšto lygio“, – po susitikimo su Gruzijos graplingo federacijos prezidentu, kalbėjo  Kęstutis Smirnovas.

Susitikimo metu buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis, o tai yra labai svarbus žingsnis stiprinant šios sporto šakos populiarumą Gruzijoje. Buvo sutarta, kad lietuvių delegacija vyks į Gruziją, kur bus vedami šios sporto šakos seminarai, mokymai teisėjams ir treneriams, kadangi ši sporto šaka Gruzijoje dar yra naujiena. „Tarptautinis bendradarbiavimas ir palaikymas visada yra labai svarbus, o šito sporto perspektyva yra milžiniška, ypač kai tarptautinė federacija dirba taip nuosekliai“, – po susitikimo sakė Gruzijos graplingo federacijos prezidentas J.Sakhokia.

Rugsėjo 26 dieną, Kaune, Garliavos sporto ir kultūros centre, Europos atvirame  Grappling imtynių čempionate, išvysime pačius stipriausius imtynių sportininkus iš daugelio Europos šalių, tarp kurių bus ir stipriausi imtynių sportininkai iš Šakių.

Close Menu