Kęstutis Smirnovas susitiko su Lietuvos kūno kultūros ir sporto departamento generaliniu direktoriumi Edžiu Urbanavičiumi

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

Europos graplingo čempionatui Lietuvoje aktyviai besiruošiantis legendinis bušido kovotojas, o dabar ir būsimų pirmenybių komitetui vadovaujantis Kęstutis Smirnovas, rugpjūčio 6 d., Vilniuje , susitiko su Lietuvos  kūno kultūros ir sporto departamento (KKSD) generaliniu direktoriumi Edžiu Urbanavičiumi. Susitikimo metu generaliniam direktoriui buvo įteiktas kvietimas  į rugsėjo 26 d., Kauno rajono Garliavos sporto ir kultūros centre,  vyksiantį Europos atvirą grappling imtynių čempionatą, kuriame išvysime kovojančių  ir daug šakiečių sportininkų.

„Nuoširdžiai sakau, kad labai pasistengsiu atvykti į jūsų rengiamą čempionatą. Neabejoju, kad jis bus sėkmingas tiek organizacine prasme, tiek medalių skaičiumi Lietuvos sportininkams“, – dėstė KKSD vadovas.

 Susitikimo tikslas buvo pristatyti naują, dar tik antrus metus skaičiuojančią Lietuvos Graplingo  federaciją, supažindinti su jos tikslais, planais,  siekiais ir pasiekimais. Vėliau, susitikimo metu buvo aptarti ir kiti sporto klausimai. Džiugu yra tai, kad direktorius palaiko siekį surengti  šį Europos čempionatą. „Mums tai labai svarbus palaikymas, nes žinome, jog būsimas čempionatas bus tiesiog fantastiškas“, – po susitikimo kalbėjo Lietuvos graplingo federacijos prezidentas K. Smirnovas.

Close Menu