Tarptautinė MMA Graplingo sporto ir poilsio stovykla

Spauskite, kad pažiūrėtumėte originalą

2015 liepos 10-12 d.,  Molėtų raj., Jauros I km., sodyboje „Jaurokanas” vyko MMA Graplingo sporto ir poilsio stovykla. Stovykla buvo skirta visiems kovos menų gerbėjams, sportininkams ir treneriams. Stovyklos tikslas – suburti įvairių kovos stilių atstovus į vieną vietą, suteikti galimybę pabendrauti, apsikeisti žiniomis, pasimokyti, pasportuoti ir gerai praleisti laiką. Stovykla vyko 3 dienas, programoje savo žiniomis pasidalino įvairių kovos menų meistrai, vyko MMA graplingo seminarai ir treniruotės. Stovykloje be įvairių Lietuvos sporto klubų, dalyvavo ir sportininkai iš Latvijos. Iš viso stovykloje dalyvavo apie 70 sportininkų.

Į stovyklą vyko ir sporto klubų „Audra“ bei „Ošimas“ sportininkai: Tomas Mkrtchyan, Ernestas Varankevičius, Karolis Mulvinskas, Lukas Sutkaitis, Julija Smirnovaitė ir juos lydėjęs Šakių sporto klubo „Audra“ prezidentas Kęstutis Smirnovas.
Be kovinio sporto stovykloje vyko tinklinio ir dažasvydžio užsiėmimai ir rungtys, vakarais -pokalbiai ir žaidimai prie laužo, o  paskutinę stovyklos dieną vyko draugiškos varžybos.

Close Menu