K.Smirnovas: „Didžiausias karjeros įvertinimas – kiekvienas iš gatvės ištrauktas vaikas“

  

Įvairiose socialinėse akcijose dalyvaujanti bušido žvaigždė Kęstutis Smirnovas kartu su savo broliais džiaugsmingai priėmė pasiūlymą paruošti dviejų valandų programą Šakių rajono socialiai remtiniems vaikams, dalyvavusiems vienos dienos stovykloje „Mes visi esame saulės vaikai“.

„Šiektiek bijojome, kad dviejų valandų gali būti šiektiek per daug, tačiau matydami Vaikų akis, jaučiamės pakylėti“, – sakė Lietuvos graplingo federacijos prezidentas K.Smirnovas, kurio programuje netrūko ir graplingo mokomosios medžiagos.

„Toli gražu tai nėra pirma akcija, kurios mes su broliais dalyvaujame. Turime net pavyzdį, kai po tokių trumpų stovyklų, esame vaikus ištraukę išgatvės ir jie dabar yra tape labai gerais sportininkais.

Matydamas Vaikų akis, iš esmės, galiu pasakyti, kuriam tereikia mažo paskatinimo, kad jo gyvenimas pasuktų teigiama linkme. Galiu drąsiai pasakyti, kad man didžiausias karjeros įvertinimas yra ne pergalės prieš kažkurį varžovą, o kiekvienas išgatvės ištrauktas vaikas“, – pasakojo ne vieną bušido žvaigždę per savo karjerą įveikęs K.Smirnovas.

Akcijoje „Mes visi esame saulės vaikai“ dalyvavo 40 Šakių rajono jaunuolių. Jie buvo supažindinti su pirmąja medicinine pagalba, dalyvavo brolių Smirnovų parengtoje treniruotėje bei dalyvavo sportinėse varžybose.

Close Menu